Junioren DWF maken grote progressie. (14-11-2012)

In Rozenburg werd de tweede wedstrijd in de Verenigingscompetitie gezwommen en hier is DWF erin geslaagd zijn vierde positie vast te houden. Vooral de junioren vielen hier op. Zij zwommen het leeuwendeel aan PR’s aan flarden.

Liza Kooring en Bob Hogendoorn waren ieder weer goed voor 3 PR’s. Liza zwom op de 100 school, 50 rug en 100 rug in het totaal weer 13,69 seconden van haar tijden af. Ook Bob kan op de school en rug uit de voeten want hij zwom zijn PR’s op de 50 school, 100 school en 100 rug en veroverde 2x de zilveren medaille. Voor Sacha van Aalst, Ilse Loeve, Geert den Ouden, Nikki Paans en Jelle van Tuijl waren er ieder 2 PR’s. Voor Geert en Jelle hele bijzondere PR’s want dit zijn hun eerste PR’s in hun DWF loopbaan. Geert zwom op de 50 en de 100 school zowaar al 21,27 seconden sneller dan de eerste keer. En Jelle wist zijn 50 vrij tijdens deze wedstrijd zelf 2x aan te scherpen. Beide jongens blijken een aanwinst voor de ploeg. Sacha en Ilse zwommen hun PR’s op de 100 wissel en de 50 vrij terwijl Nikki toesloeg op de 50 en 100 school. Evi Mijnster, Jeroen Flokstra, Isabella de Lange, John van Heteren (de enige niet junior in dit gezelschap) en Daniel van Loon zwommen allen 1 PR. Evi sloeg toe op de 100 school en zwom een PR van bijna 4 seconden wat haar onverwachts het zilver opleverde. Later wist zij ook nog het brons te pakken op de 100 rug. Jeroen was voor de derde keer in korte tijd weer sneller op de 50 vlinder wat met goud werd beloond. Zijn 100 vrij was goed voor zilver. Isabella, John en Daniel zwommen hun PR’s op respectievelijk de 50 vlinder, 200 vrij en 50 vrij. De overige medailles werden verdeeld onder Johnny den Uil (zilver op de 200 vrij en brons op de 100 rug). Voor Anne de Heer was er 2x brons op de 200 vrij en de 100 rug. Nick Hogendoorn (50 school) en Debby Kraaijeveld (200 wissel) wonnen de laatste bronzen medailles voor DWF. De estafetteploegen 4×50 vrij (Jelle van Tuijl, Sacha van Aalst, Daniel van Loon en Isabella de Lange) en de 4×50 wissel (Anne de Heer, Julia Mijnster, Debby Kraaijeveld en Judith de Heer) werden beiden prachtig tweede.

Zaterdag verschijnen de zwemmers aan de start voor een limietwedstrijd in Gorinchem.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/05/junioren-dwf-maken-grote-progressie-14-11-2012/