DWF behaald 19 medailles voor eigen publiek (12-10-2014)

Evi_Chemene_Isabella.jpgIn de nationale zwemcompetitie regende het afgelopen zaterdag 11 oktober medailles voor DWF. Tegen de veel grotere combi verenigingen MNC Dordrecht en SC SCOM/de Zeehond ’73 uit Hoogvliet en Rozenburg, wist de club maar liefst 19 medailles te scoren voor eigen publiek in zwembad de Lockhorst. De complete ploeg met 4 debutanten – waarvan er 2 gelijk al 3 medailles binnenhaalde – 2 maal goud voor Robin Vermeulen en 1 maal zilver voor Ismay Polack. Verder waren er ook medailles voor Puck Hogendoorn, Kim van Tuijl, Joëlle Paans, Nikki Paans, Lisa Nederveen, Tabitha Lagendijk, Luc Veul, Jelle van Tuijl, Bob Hogendoorn, Debby Kraaijeveld, Anne de Heer, Marian Nederlof, Nick Hogendoorn en John van Heteren. Daarnaast waren er ook nog eens een groot aantal persoonlijke records waarvan het leeuwendeel werd opgeëist door Jelle, Nikki en Tabitha met ieder 3 PR’s. De ploeg heeft nog genoeg potentie en is vastberaden en ziet het komende seizoen vol vertrouwen tegemoet.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/11/dwf-behaald-19-medailles-voor-eigen-publiek-12-10-2014/