DWF knalt tijdens Regio West Sprintkampioenschappen (krantenbericht) (12-12-2013)

Afgelopen zondag werd er gestreden om de sprinttitels van Regio West op de korte baan. 9 DWF-ers hadden zich hiervoor weten te plaatsen. In het mooie Hofbad van Den Haag waren er helaas geen medailles voor DWF maar werden er wel zeer mooie tijden op de klokken gezet. Deze zwemmers wisten 14 persoonlijke records te verbeteren en er sneuvelden zelfs 2 clubrecords.

Het vijfde clubrecord van dit seizoen kwam op naam van Debby Kraaijeveld. Zij verbeterde bij de dames haar eigen clubrecord op de 50 rug naar 0.34.05. Daarnaast zwom zij ook nog een PR op de 50 vlinder en 50 vrij. Johnny den Uil tekende voor het zesde clubrecord. Hij verbeterde bij de heren zijn 4,5 jaar oude clubrecord op de 50 school naar 0.31.52. Isabella de Lange verbeterde zichzelf op de 50 vlinder, 50 rug en 50 school. Ook John van Heteren kwam met 3 PR’s het water uit na zijn races op de 50 rug, 50 school en 50 vrij. Marian Nederlof wist de klokken op de 50 rug en de 50 school op 2 PR’s te laten stoppen. Daniël van Loon mocht als reservezwemmer toch starten op de 50 vlinder en hij zette dit gelijk om in een mooi PR. Ook Evi Mijnster behaalde 1 PR en zij deed dit op de 50 school. Ook Anne de Heer mocht 4 keer starten en kwam dicht bij haar oude tijden in de buurt. Trainer David Verlek maakte een uitstapje naar de 50 school en werd daarbij stevig aangemoedigd door zijn zwemmers.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/11/dwf-knalt-tijdens-regio-west-sprintkampioenschappen-krantenbericht-12-12-2013/