DWF op medaillejacht tijdens de Open Gelderse Master Kampioenschappen. (26-10-2014)

Zondag 26 oktober 2014 vertrokken 3 masters van DWF naar Winterswijk om daar mee te doen aan de Open Gelderse Master Kampioenschappen.
Het bleek dat zij niet voor niets deze rit hadden gemaakt, want zij kwamen thuis met mooie resultaten.
gmk2014Met maar liefst 11 medailles, 6 clubrecords (CR) en 2 persoonlijke records (PR).
Danielle beet het spits af en wist op de 25m vlinderslag, rugcrawl, schoolslag en de vrije slag een clubrecord te zwemmen. In de historie van DWF zijn de clubrecords op de 25m bij de dames en heren namelijk nog nooit gezwommen. Daarnaast wist zij ook nog 2 persoonlijke records te zwemmen die zij in haar jeugd voor het laatst gezwommen had. Dit resulteerde in een drietal zilveren medailles.
Ook John wist een clubrecord te bemachtigen op de 25m vrije slag onder de categorie heren. Daarnaast wist hij 2 zilveren medailles te behalen op de 100m wisselslag en de 100m vrije slag. Door de wol geverfde masterzwemster Marian dook deze keer 6 maal het water in. Al deze pogingen wist zij om te zetten in medailles. Goud op de 25m rugcrawl, 100m vrije slag, verduiken en achteruit zwemmen. En zilver op de 25m vlinderslag en de 100m wisselslag. Haar prestatie op de 25m vlinderslag zorgde er tevens voor dat het 1 minuut eerder gezwommen clubrecord van Danielle alweer verbeterd werd.
Tijdens deze wedstrijd kon er ook worden ingeschreven voor bijzondere programmanummers, zoals achteruit zwemmen, verduiken, onderwater zwemmen en de plankjesestafette. De dames lieten deze uitdaging niet aan hun neus voorbij gaan.

Volgende week komt DWF weer in actie tijdens deel 2 van de Regio West Kampioenschappen in Alblasserdam.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/11/dwf-op-medaillejacht-tijdens-de-open-gelderse-master-kampioenschappen-26-10-2014/