Radioshow MerweSport gaat starten!

De nieuwe radioshow MerweSport zal aanstaande dinsdag, 3 februari 2015, van start gaan op Merweradio. Het sportprogramma is te beluisteren van 22:00 tot 23:00 uur. Tijdens het sportuurtje op de dinsdagavond wordt het sportnieuws uit Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam behandeld. De presentatie en samenstelling is in handen van vader Gert den Toom (47) en zoon Jelle den Toom (22).

Rubrieken
Naast het laatste Sportnieuws en Uitslagen & Standen passeren verschillende rubrieken de revue. Iedere aflevering willen we de ruimte bieden voor twee Interviews. Daarnaast nodigen wij iedere week een Columnist van de Week uit, die zijn of haar sportcolumn komt voorlezen in de studio. Ook spelen wij met diegene de Quiz met de Columnist. Daarnaast is er iedere week een wisselrubriek. Binnen deze wisselrubriek vallen het Twitternieuws, De Anekdote, De Derby, Het Clublied, De Ziekenboeg, Het Jeugdtalent en Historie. Aan het einde van de uitzending blikken we in de Activiteitenagendavooruit op de leukste sportactiviteiten.

Sociale Media
MerweSport is ook actief op Facebook, Twitter en YouTube. Je vindt ons op www.facebook.com/merwesport, op Twitter via @MerweSport en op YouTube vind je ons onder de naam Radioshow MerweSport. Aanstaande dinsdag zijn we te beluisteren vanaf 22:00 uur op Merweradio, 105.4 FM.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/11/radioshow-merwesport-gaat-starten/