Regio West Open Masters deel 3 (08-02-2015)

Zondag 8 februari mochten na de minioren dan ook de masters kennismaken met het nieuwe bad in Papendrecht.

Met een delegatie van wel 5 (VIJF!!!) masters + coach Karin gingen zij tijdens de derde wedstrijd van de RWOM (Regio West Open Masters) de strijd aan met andere masters uit diverse leeftijdscategorieën vanaf 20+.2 andere coaches (Angelique en Jan Willem) die blijkbaar ook wel benieuwd waren naar het mastersfeertje zijn hen ook nog nieuwsgierig komen aanmoedigen! Nou de aanmoedigingen waren niet voor niets! De enige heer in hun midden eindigde tot zijn grote teleurstelling op de 400m vrij en 50m vrij helaas in minder dan 0,1 boven zijn pr,maar gelukkig maakte hij zijn eigen dag toch weer goed door op de 25m vrij zijn eigen cr met een mooie tijd te verbeteren. Rhodee zwom haar eerste wedstrijd bij DWF en zwom om te beginnen een mooie tijd op de 50m vrije slag. Danielle wilde graag weer een recente tijd neerzetten op de 200m rug, zwom een pr en cr op de 25m school en ook nog eens een mooi pr op de 25m vrije slag. Ook Talitha had een heel goede dag want zij wist 2 dikke pr’s te zwemmen op de 400m vrije slag (-17,5 sec!!) en de 25m vrije slag. Tot slot zwom ook Marian een (onverwacht) mooi pr op de 400m vrije slag (-6 sec) en tevens een cr op de 25m vrije slag. Aan het einde van de wedstrijd hebben de dames ook nog even geschiedenis geschreven door als eerste estafette team van DWF mee te doen in een masterestafette (100+) ;), daarbij werden de Binky-badmutsen gebruikt waarover later meer!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/11/regio-west-open-masters-deel-3-08-02-2015/