Sinterklaas 2014 in Baan 7

sintenpiet

Hallo lieve kinderen,

 

Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben, ben ik weer in Nederland aangekomen samen met mijn Pieten. Het bestuur van DWF heeft gevraagd of ik langs wilde komen. Natuurlijk doe ik dat! Dus heb ik mijn Pieten gevraagd deze brief in het zwembad te brengen, zodat jullie op tijd weten wanneer ik jullie ga zien.

Het is de bedoeling dat ik op donderdag 4 december 2014 van 18.45 – 19.45 uur bij jullie zal zijn. Alle zwemmers die op de basisschool zitten, zijn uitgenodigd. Ook de zwemmers die op maandag trainen, mogen deze donderdag komen voor mijn bezoek en om hierna vrij te zwemmen.
Jullie worden om 18.45 uur verwacht in Baan 7. Zorg dat je je zwemkleding al aan hebt, zodat je na het bezoek snel kunt gaan zwemmen. Trek wel even een shirt en slippers aan, anders is het erg koud!
We hopen dat we jullie allemaal zullen zien op 4 december in Baan 7.

Groetjes,

Sint en zijn Pieten

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/11/sinterklaas-2014-in-baan-7/