Zwemvierdaagse Sliedrecht groot succes (krantenbericht) (29-06-2014)

zwemvierdaagseSLIEDRECHT – De zwemvierdaagse, die van 23 tot en met 27 juni in bronbad De Lockhorst plaatsvond, was ook dit jaar weer een sportief en gezellig evenement.
De nationale zwemvierdaagse werd voor de 45e keer in Sliedrecht georganiseerd. Vrijwilligers van zwemvereniging Door Water Fit en het zwembadpersoneel van Optisport maakten het voor de 260 deelnemers mogelijk om dagelijks de nodige baantjes te trekken.

 

Er kon zowel binnen als buiten gezwommen worden en het weer werkte fantastisch mee.
De jongste deelnemer was de 6 jarige Jeffrey en de oudste deelneemster mevrouw Schoonhoven, op 75 jarige leeftijd nog steeds een fanatiek zwemster. Alle deelnemers mochten weer een plonspakket in ontvangst nemen, een tas vol verrassingen, gesponsord door bedrijven en winkeliers uit Sliedrecht en omgeving. En de natuurlijke de felbegeerde medaille.
De laatste avond was er als vanouds het stuivertje-duiken voor de jeugd, mede mogelijk gemaakt door Rabobank Merwestroom.

Artikel bij het Kompas

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/11/zwemvierdaagse-sliedrecht-groot-succes-krantenbericht/