DWF Jubileum 60 jaar !!

DWF 60 jaar!!

 

Beste zwemster, zwemmer of erelid,

Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

“Waarmee vraagt u zich misschien nu wel af. Nou met het 60 jarig jubileum van uw/jouw vereniging. Want op de dag dat u deze brief krijgt is het precies 60 jaar geleden dat “Door Water Fit”is opgericht, namelijk 18 februari 1955.

Dit heugelijke feit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 06 juni 2015 wordt ter gelegenheid hiervan een gezellige avond georganiseerd waar iedereen als lid of erelid van harte voor wordt uitgenodigd. Noteert deze datum vast in uw agenda!

Hoe deze avond eruit gaat zien is nog niet helemaal vast omlijnd , maar er kan natuurlijk gezwommen worden. Meer info volgt na uw aanmelding.

 

Voor nu alvast proost op het jubileum en graag tot ziens op 6 juni.

Met vriendelijke groet,

Leo Boelen

voorzitter

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/02/22/dwf-jubileum-60-jaar/