En nou is het genoeg…!

Met alle ouders naar het theater!

Kom en ga mee op woensdag 8 april 2015 met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘En nou is het afgelopen!’. Een humoristische voorstelling over hoe je kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Een heerlijk avondje uit in het theater. Dit moet je gezien hebben! En dankzij een speciale actie kost een kaartjes slechts een paar euro, mits je van te voren reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl. Doe dat dus nu, voordat het vol zit!

In de theatervoorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat.
We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

‘En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! In april 2014 was die voorstelling in Sliedrecht. De bezoekers waren er zeer enthousiast over.

De theatervoorstelling voor ouders is dus op woensdag 8 april 2015, in de theaterzaal van Partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan 1 in Sliedrecht.
De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze).

De theatervoorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. de gemeente Sliedrecht. De toegang is daarom slechts €3 (normale prijs €20) mits je dus vooraf een kaartje reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl.
Let op: vol is vol. En reserveer alleen een kaartje als je ook écht komt, anders kunnen andere ouders er wellicht niet in die de voorstelling graag hadden willen zien.

Bezoekers geven de voorstelling een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.
NOC*NSF en 42 sportbonden hebben de voorstelling omarmd.

Tot 8 april in het theater! En uh…. neem de andere ouders ook mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/03/05/en-nou-is-het-genoeg/