DWF nèt buiten de prijzen

SONY DSC

SONY DSC

Op zaterdag 25 april 2015 werd door DWF met 6 andere ploegen in de Blokweer te Alblasserdam gestreden in de slotwedstrijd van de C-poule van de Regio West Competitie. Na de eerste 4 wedstrijden stonden we op een 4de plek met 34 seconden verschil op de nummer 3. De aanwezige zwemmers en coaches hebben met z’n allen heel enthousiast en fanatiek hun best gedaan om toch die 3de prijs in de wacht te kunnen slepen. Maar hoewel we de achterstand hebben kunnen terugbrengen naar 16 seconden zijn we helaas nipt 4de geworden. Toch is dit een heel goede en mooie prestatie als je kijkt naar het feit dat we dit seizoen helaas niet alle leeftijdscategorieën konden vullen en er gekampt is met behoorlijke blessure-uitval.

Dat we er wel alles aan gedaan hebben is te zien aan de individuele prestaties, want met 25 zwemmers zijn er toch 10 medailles en 20 persoonlijke records (pr’s) behaald! Daarbij spande Johnny den Uil de kroon door 3 gouden medailles in de wacht te slepen op de 100m rug, 200m wissel en 50m vlinder. Chémène wist 2 podiumplekken te veroveren: zilver op de 100m vrij, waarop ze ook een pr zwom en brons op de 50m vlinder. Goud was er ook voor Isabella de Lange op de 50m vlinder. Een zilveren medaille werd gewonnen door Kim Hogendoorn op de 50m rug in een pr en voor Debby Kraaijeveld op de 50m vlinder. En dan was er nog brons voor Sanne Nederveen op de 100m school, waarbij ze èn op de 50m èn op de 100m een pr zwom en ook brons voor Nikki Paans op de 50m vlinder in een pr en daarnaast zwom zij ook een pr op de 100m school. Pr’s zijn er dan verder nog gezwommen door: Kim van Tuijl (100m school), Joëlle Paans (50m rug), Lisa Nederveen (50m vlinder en 100m school), Tabitha Lagendijk (50m vlinder en 100m school), Luc Veul (50m vlinder en 100m school), Jelle van Tuijl (100m vrij en 50m vlinder), Daniël van Loon (100m vrij), Irma van der Klooster (100m vrij) en tot slot Marian Nederlof (50m vlinder en 50m vrij).

Via deze weg willen we ook ons heren waterpolo-team feliciteren; zij zijn kampioen geworden in hun klasse en zullen volgend seizoen promoveren!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/04/26/dwf-net-buiten-de-prijzen/