Mooie tijden voor de masters van DWF in Eindhoven

2015 ONMKlb Eindhoven 1

2015 ONMKlb Eindhoven 2

Afgelopen weekend 8 t/m 10 mei 2015 werd het ONMK lange baan gehouden in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Hier hebben 5 masters (20+ en 35+) van DWF zich weer van hun beste kant laten zien. Verspreid over de 3 dagen hebben zij de volgende resultaten behaald: Daniëlle de Klein wist 3x haar snelste tijd op de lange baan te verbeteren, namelijk op de 50m rug, 50m school en 100m rug. John van Heteren wist ondanks een blessure aan zijn rug een persoonlijk record (pr) te zwemmen op de 100m vrije slag en tot zijn en onze verbazing ook op de tussentijd; 50m vrije slag! En die tijd wist hij de dag erna opnieuw te verbeteren op de 50m sprint! Ook Talitha Boelen wist twee van haar 50m bad pr’s aan te scherpen, namelijk op de 50m rug en 50m vrij; beide tussentijden op de 100m nummers. Debutante op een NK masters, Rhodée van Zuilen, zwom een pr op de 50m school. En tot slot wist de ondertussen ervaren master van het stel, Marian Nederlof, een pr te zwemmen op de 400m vrij en zij heeft ook 3 bronzen medailles behaald, namelijk op de 100m school, 200m vrij en 50m vrije slag. Het was een lang weekend, maar ze mogen er weer met een tevreden gevoel op terug kijken!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/05/10/mooie-tijden-voor-de-masters-van-dwf-in-eindhoven/