Mooie start DWF

selectie_foto_seizoen_2015_2_org

De kop is eraf; ook voor de zwemmers van DWF is het seizoen 15/16 weer begonnen! Afgelopen zaterdag 26 september 2015 zwom een groot gedeelte van de selectie de eerste wedstrijd  in De Blokweer te Alblasserdam.

En dat we er weer zin in hebben, blijkt wel uit de 2de plek (van 7 ploegen in Poule C) die we na Deel 1 van de Regiocompetie innemen.

Zo aan het begin van het seizoen zijn er meteen alweer 26 persoonlijke records gesneuveld door Puck Hogendoorn (2x), Joëlle Paans (2x), Kim Hogendoorn (2x), Sophie Rabenort, Lisa Nederveen (2x), Sanne Nederveen (2x), Myrthe Ooms (2x), Duncan van der Klooster, Simon van Loon, Nikki Paans, Tabitha Lagendijk (2x), Daniël van Loon, Luc Veul, Irma van der Klooster (2x), Bob Hogendoorn (op 0,02s na een CR op de 50m vrije slag), Nick Hogendoorn (2x) en Jan Willem Nederveen.

Ook mochten er de nodige medailles worden opgehaald: goud voor: Bob Hogendoorn, Debby Kraaijeveld (2x!) en Kim Hogendoorn; zilver voor: Evi Mijnster (2x) en Bob Hogendoorn; brons voor: Anne de Heer (2x), Sanne Nederveen en Nikki Paans.

Een speciaal plekje in dit stukje verdienen ook Nick van Genderen en Pieter-Jan Kraaijeveld, zij zijn beide fanatieke leden van de waterpolo-ploeg van DWF. Maar omdat sommige leeftijdscategorieën momenteel wat dun bezet zijn bij de selectie hebben zij aangeboden af en toe een wedstrijd mee te zwemmen, en hoe! Zij hebben beide zeer mooie tijden neergezet op de 50m vrije slag en 100m wissel.

Komend weekend hebben we meteen alweer de tweede wedstrijd, deze keer mogen we in thuisbad De Lockhorst gaan strijden in deel 1 van de Nationale Zwemcompetitie vanaf 14 uur.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2015/09/29/mooie-start-dwf/