Puck Hogendoorn zwemt CR voor DWF op 25m vlinder!

Van tevoren wist ze al dat het mogelijk was, maar natuurlijk niet dat ze het ook zou waarmaken: de 9-jarige Puck Hogendoorn heeft afgelopen zaterdag het clubrecord op de 25m vlinder verbeterd. Dit deed ze niet alleen in de categorie meisjes onder (mo)10, waar ze de tijd van Evi Mijnster uit 2009 verbeterde, maar meteen ook in de categorieën mo12, 14 en 16 jaar alwaar ze het clubrecord van Lisanne Boer uit 2005 uit de boeken bleek te hebben gezwommen. Haar tijd was tijdens deze wedstrijd ook de snelste in haar categorie en dus goed voor een mooie gouden medaille. Dit deed Puck tijdens deel 3 van de Driekamp met Wiekslag en ZPB H&L Productions, waarvoor DWF met 25 zwemmers naar Barendrecht is afgereisd. Naast dit clubrecord zijn er door de andere zwemmers uiteraard ook weer goede prestaties geleverd. Bob Hogendoorn werd tweede op de 50m vrij en Lisa Nederveen zwom in een persoonlijk record (pr) naar het brons op de 50m vlinder. Pr’s waren er verder voor: Eline Loeve en Tabitha Lagendijk op de 50m school, Kim Hogendoorn op de 50m vlinder, Simon van Loon, Duncan van der Klooster, Daniël van Loon en Jelle van Tuijl op de 50m rug en voor Sophie Rabenort, Tabitha Lagendijk, Simon van Loon, Duncan van der Klooster, Daniël van Loon, Jelle van Tuijl en Luc Veul op de 100m vrij.

Het fotoalbum van ZPB van de wedstrijd is te bewonderen bij ZPB FotoAlbums

De zwemmers hebben nu pas over 3 weken weer een wedstrijd namelijk deel 4 van de Nationale Zwemcompetitie welke DWF gaat zwemmen in Sportboulevard Dordrecht.

DSC08513-resized-1-1024x768

Puck Hogendoorn met goud en 4 clubrecords !!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2016/02/14/puck-hogendoorn-zwemt-cr-voor-dwf-op-25m-vlinder/