DWF laat zich zien op de ONMK lb

ONMK2016

ONMK2016

Afgelopen weekend vond van 5 mei t/m 8 mei de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen lange baan plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion te Eindhoven.

DWF Sliedrecht kwam hier met 4 zwemmers aan de start. Talitha Boelen, John van Heteren, Daniëlle de Klein en Marian Nederlof lieten zich hier niet alleen zien door de vlag die zij in het zwemstadion opgehangen hadden, maar ook door de sportieve prestaties die dit viertal wist te leveren.

Talitha Boelen (categorie 20+) wist met 4 starts maar liefst 3 persoonlijke records mee naar huis te nemen, waardoor zij haar totaal dit seizoen verdubbelde. 2 van deze pr’s zwom zij op de 50 meter vlinderslag. Vrijdag wist zij haar tijd al te verbeteren op de tussentijd van de 200 meter wisselslag en zondag wist zij deze tussentijd nogmaals te verbeteren. Haar 3e pr zwom ze op de 50 meter vrije slag waardoor zij terug kan kijken op een zeer geslaagd toernooi.

Ook voor John van Heteren (categorie 20+) was het een mooi toernooi. Hij wist zichzelf te verbazen door met 3 persoonlijke records naar huis te gaan. Deze pr’s zwom hij op de 50 meter vlinderslag (als tussentijd op de 200 meter wisselslag), de 100 meter vrije slag en op de 200 meter schoolslag.

Voor Daniëlle de Klein(categorie 20+) en Marian Nederlof(categorie 40+) verliep het toernooi helaas iets minder vlekkeloos. Zij deden er alles aan om zichzelf te verbeteren, maar dit lukte dit jaar door de scherpe tijden die zij hadden staan helaas net niet. Zij mogen echter wel trots zijn op de prestaties die ook zij dit weekend geleverd hebben. Marian zal DWF over 3 weken gaan vertegenwoordigen bij de Europese Masters Kampioenschappen in Londen. Wij wensen haar hierbij veel succes en hopen dat zij haar vervelende nasmaak van het ONMK achter zich kan laten.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2016/05/10/dwf-laat-zich-zien-op-de-onmk-lb/