Marian in Londen dag 1 en 2

Na gisteren een zeer voorspoedige reis te hebben gehad, waren we ruim op tijd bij het Aquatic Centre in Londen om Ranomi Kromowidjojo naar GOUD te schreeuwen op de 50m vrij. En die missie is zeker geslaagd!!!

(We schijnen zelfs meermaals in beeld gekomen te zijn bij gebrek aan oranje op de tribune…)

image

Vandaag konden we natuurlijk haast niet wachten tot ook de masters vanaf 12u in het olympisch bad van 2016 de eerste baantjes mochten gaan trainen. En vele met ons, want we stonden om 11.40u echt geewoon in de rij om naar binnen te mogen! Er mag namelijk maar een maximum zwemmers naar binnen.
Ik heb 2200m heerlijk gezwommen.

image

Morgen het andere bad waarin ik 3x mag/moet gaan racen maar eens uitproberen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2016/05/23/marian-in-londen-dag-1/