Marian in Londen dag 8, 200m school

Op dag 8 in Londen (zondag) mocht ik als toetje nog de zware 200m school zwemmen. Eerlijk gezegd zag ik er behoorlijk tegenop.

Weer vroeg opgestaan, zodat ik tussen 6.30 en 7.15u ergens kon inzwemmen (tussen de ouderen; 40 – 85 jaar), waarna ik vervolgens pas rond 10.30u hoefde te zwemmen.

image

 

En ik moet toegeven, eigenlijk ging het best lekker. Ik was wel echt kapot toen ik eruit kwam, maar had toch het gevoel dat ik misschien wat eerder had kunnen versnellen? Maar goed, voor nu moest ik het doen met een tijd die 7 sec boven mijn pr was, maar wel ook weer iets sneller dan in Eindhoven (0.5 sec).
Om af te kicken zijn we nog best een tijd in het zwembad blijven hangen; gezellig met andere bekenden

image

en om bijvoorbeeld de 90+ heren
een staande ovatie te geven op de 50m vrij

image

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2016/05/30/marian-in-londen-dag-8-200m-school/