Marian in Londen dag 9, evaluatie

image

Het zit er weer op; de koffer is ingepakt, vanmiddag nog even high tea-en (als het lukt) en dan vliegen we vanavond weer terug naar Nederland.
Het kampioenschap in het olympisch bad in Londen waar ik 2 jaar naar uit gekeken heb is voorbij. Hoewel ik hier echt wel genoten heb en een leuke tijd gehad heb, ben ik wel teleurgesteld dat er blijkbaar conditioneel geen betere tijden in zaten voor mij.
Gelukkig ging het de laatste dagen steeds beter, maar de organisatie heeft hier ter plaatse voor mij ook niet goed kunnen maken wat ze in aanloop naar het toernooi al hebben verpest. Uiteindelijk ben ik wel blij, dat ik toch 3x mijn snelste seizoenstijd heb kunnen zwemmen, hopelijk volgend jaar (in Budapest?) weer beter!

 

image

image

image

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2016/05/30/marian-in-londen-dag-9-evaluatie/