Kick-off seizoen 2016-2017

Hallo allemaal,

De trainingen zijn deze week weer begonnen en dat betekent dat we ons weer langzaam gaan opmaken voor de eerste wedstrijden. Er is dit seizoen weer het een en ander veranderd vergeleken met vorig seizoen en om alles weer een beetje op te frissen willen wij graag met jullie weer de traditionele kick-off houden.

Deze kick-off zal voor de zwemmers plaatsvinden op woensdag 31 augustus om 18:00 in baan 7. Het zal ongeveer een uurtje duren dus er zal deze avond geen training zijn! Wij gaan er vanuit dat iedereen aanwezig is, mocht je niet kunnen willen jullie dit dan even laat weten.

Voor de ouders zal de kick-off plaatsvinden op woensdag 7 september vanaf 19:00 in baan 7. Tijdens deze avond zal de training wel gewoon door gaan.

Tijdens deze kick-off zullen jullie ingelicht worden over het komende seizoen en kunnen jullie vragen stellen mochten jullie deze hebben.

 

Ik hoop dat we er met zijn allen een gezellig en sportief seizoen van kunnen maken en ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik.

Ik zie jullie in het zwembad of bij de kick-off!

Groetjes,

John van Heteren

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2016/08/25/kick-off-seizoen-2016-2017/