DWF Heren 1 waterpolo verliest eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen

ms-icon-310x310

 

De eerste speelronde van het seizoen is door de waterpolo mannen van DWF Sliedrecht niet met een positief resultaat besloten.

De selectie van afgelopen zaterdagmiddag was met acht man niet bijzonder breed te noemen en het was van begin af aan al duidelijk dat met één wisselspeler het maximale gevraagd zou worden van ieders conditie.

 
Als extra uitdaging kwam hierbij ook dat er twee spelers, Ronald Kwakernaak & Gerbert Heijkoop, debuteerde en er één talent, Pieter-Jan Kraaijeveld, vanuit de jeugd mee speelde.

De score werd in de eerste periode door de tegenstander uit Zwijndrecht geopend en DWF moest op zoek naar de aansluitingstreffer. Vol energie werd de aanval ingezet en met resultaat, de eerste periode werd, dankzij doelpunten van Joris Kaaks en Pieter-Jan Kraaijeveld, afgesloten met een 3-1 voorsprong voor DWF.

In de tweede periode werd deze voorsprong, door veel persoonlijke fouten, volledig uit handen gegeven en stond er na afloop 3-5 op het scorebord in de Lockhorst.
Gelukkig was er minder éénrichtingsverkeer in de derde periode maar DWF kon niet voorkomen dat de stand uitliep naar 5-11.

De vermoeidheid begon bij beide ploegen zichtbaar zijn tol te eisen en het speltempo zakte in de vierde periode dan ook een heel eind in. Zowel de ploeg uit Sliedrecht als uit Zwijndrecht maakte nog 1 doelpunt waardoor de eindstand bepaald werd op 6-12.

Doelpuntenmakers voor DWF waren:

Joris Kaaks, 4 doelpunten
Pieter-Jan Kraaijeveld, 2 doelpunten

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2016/09/27/dwf-heren-1-waterpolo-verliest-eerste-wedstrijd-van-het-nieuwe-seizoen/