Thuisbasis: Bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

DORDRECHT/SLIEDRECHT – Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) zwom het vierde deel van de vriendschappelijke meerkamp in het zwembad van Dordrecht. De zwemmers zwommen een lange baan (50m) wedstrijd in plaats van korte baan (25m). Je zwemt minder banen, maar de afstand is wel langer. Voor de meest zwemmers was dit een nieuwe ervaring. In totaal zijn er twaalf persoonlijke records en veertien medailles behaald.

Dena Ambachtsheer en Myrthe de Lange zwommen allebei een PR op de 100m vrije slag. Dena verbeterde haar tijd met elf seconden. Myrthe verbeterde haar tijd met twee seconden. Ook Chantal Voorsluijs en Anne-Lotte de Vreede zwommen allebei een PR op de 100m vrije slag, maar dan in een andere leeftijdscategorie. Chantal verbeterde haar tijd met vijf seconden. Anne-Lotte verbeterde ook haar tijd met vijf seconden.

Vera van Houwelingen en Sanne Nederveen zwommen allebei een PR op de 100m schoolslag. Vera verbeterde haar tijd met drie seconden. Sanne verbeterde haar tijd met één seconde. Dit was nog niet genoeg voor Sanne. Op de 200m schoolslag verbeterde ze haar oude tijd met veertien seconden. Dit is de grootste PR van deze wedstrijd.

Naast bovengenoemde prestaties waren er medailles voor Matthijs Biesheuvel (2x 3e), Bob Hogendoorn (3e), Nick Hogendoorn (1e), Puck Hogendoorn (3e), Sarah Mijnster (1e), Jesse de Nijs (3e), Milan van Renswoude (1e, 3e), Sifra Schelling (1e, 2e), Guus van Wingerden (1e) en Roos van Wingerden (1e, 3e). Er zijn PR’s gezwommen door Matthijs Biesheuvel (1x), Kenji Bor (1x), Nienke Cuijlenburg (1x), Guus van Wingerden (1x) en Roos van Wingerden (1x). Volgende week wordt er het vijfde deel van het Minioren Circuit gezwommen in Rozenburg.

SLIEDRECHT – De waterpolo heren van Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) hebben afgelopen zaterdag gewonnen van SVH Rotterdam. De wedstrijd in Sliedrecht eindigden met een stand van 7-6.

In de eerste periode maakte Ferdi Heijkoop binnen de eerste minuut het eerste punt. Halverwege deze periode maakte Stef Kraaijeveld de 2-0. De tegenstander reageerde hierop en werd deze periode afgesloten met een gelijke stand van 2-2.

De tweede periode begon met een achterstand van 2-3. De heren lieten het er niet bij en kwamen sterk terug. In de laatste minuut scoorde Chris den Breejen nog een doelpunt en kwam DWF op een voorsprong van 5-3 te staan. De derde periode werd de voorsprong vergroot door nog twee doelpunten te maken en maar één tegen doelpunt. In de laatste periode probeerde de tegenstander weer bij te komen, maar dit zonder resultaat. DWF won de wedstrijd met een eindstand van 7-6.

Doelpunten: Ferdi Heijkoop 1, Chris den Breejen 2, Stef Kraaijeveld 1, Speler nr.12 2 en Speler nr.13 1. Volgende week zaterdag 16 maart spelen de heren in ’s-Gravendeel tegen ZVS.

LIEDRECHT – Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) zwom het laatste deel van de Nationale Zwemcompetitie in Sliedrecht. Hoe hoog DWF eindigt, wordt maandag bekend gemaakt door de KNZB. In totaal zijn er twintig persoonlijke records (PR) en zes medailles behaald.

De wedstrijd begon met twee estafettes. Voor de heren de 4x50m wisselslag estafette met als startzwemmer Silas van Bekkum op de rugcrawl, John van Heteren op de schoolslag, Bob Hogendoorn op de vlinderslag en Jolan Huisman op de borstcrawl. De herenploeg finishte op de derde plaats. Voor de dames de 4x50m vrije slag estafette bestaande uit, Puck Hogendoorn, Vera van Houwelingen, Liz Bijkerk en Sanne Nederveen, finishte op de eerste plaats.

Liz Bijkerk en Sharon Voorsluijs zwommen de 100m vrije slag. Liz zwom snel en behaalde een bronzen medaille. Sharon verbeterde haar tijd met ruim twee seconden. Sharon zwom deze wedstrijd voor het eerst de lange afstand 400m wisselslag, dit is 100m vlinderslag, 100m rugcrawl, 100m schoolslag en 100m borstcrawl. Ze zwom een mooie tijd van 7:23.50. Ze opende snel en zwom een PR op de 100m vlinderslag van één seconde.

Jolan Huisman, Danique Hoogendorp en Lynn Vermeulen zwommen de meeste PR’s deze wedstrijd. Ze zwommen allemaal drie PR’s in totaal. Jolan zwom op zowel de 100m vrije slag als de 50m rugcrawl een PR van één seconde. De 100m wisselslag verbeterde hij zijn tijd met twee seconden. Danique en Lynn zwommen allebei de 100m vrije slag en de 200m wisselslag. Op de vrije slag zwom Danique een PR op haar 50m tussentijd van een tweeënzeventig honderdsten en haar eindtijd een PR van twintig honderdsten. De wisselslag zwom ze voor het eerst in een mooie tijd van 3:39.11. Ze verbeterde haar tussentijd op de 50m vlinderslag met twee seconden. Lynn zwom op de vrije slag een PR van vijf seconden. De wisselslag opende ze snel en verbeterde haar tussentijd van de 50m vlinderslag met twee seconden en haar eindtijd verbeterde ze met vijf seconden. De grootste PR zwom Marcus Mallegrom op de tussentijd van de 200m wisselslag. Hij opende deze afstand zo snel dat hij zijn tussentijd op de 50m vlinderslag verbeterde met tien seconden.   

De wedstrijd werd afgesloten met een gemengd 8x50m vrije slag estafette. Vanuit iedere leeftijdscategorie zwemt er een jongen en een meisje. De estafetteploeg bestaande uit, Marcus Mallegrom, Anne-Lotte de Vreede, Kenji Bor, Dena Ambachtsheer, Thijs Militie, Liz Bijkerk, Bob Hogendoorn en Sanne Nederveen, finishte als derde.

Naast bovengenoemde prestaties waren er medailles voor Kenji Bor (3e), Bob Hogendoorn (1e, 2x 3e) en Sanne Nederveen (3e). Er zijn PR’s gezwommen door Dena Ambachtsheer (1x), Kenji Bor (1x), Faye van Es (1x), Javaeney Haksteen (1x), Thijs Militie (1x), Sanne Nederveen (2x) en Anne-Lotte de Vreede (1x). Volgende week zaterdag wordt het vierde deel van de vriendschappelijke Meerkamp gezwommen in het 50m bad van Dordrecht.

BARENDRECHT/SLIEDRECHT – De jongste zwemmers van DWF laten veel verbetering zien. Afgelopen zaterdag 2 maart zwom Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) het Minioren Circuit deel 4 in het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht. De ploeg bestond uit zeventien zwemmers en in totaal zijn er 24 persoonlijke records (PR) en dertien ereplaatsen behaald.

De wedstrijd begon met de 4x50m wisselslag estafette onder de 12 jaar. Sem van Hattem op de rugcrawl, Sifra Schelling op de schoolslag, Roos van Wingerden op de vlinderslag en Milan van Renswoude op de borstcrawl. Samen zwommen ze naar de tweede plaats met een voorsprong van veertien seconden.

Sifra Schelling had een super wedstrijd. Ze begon met de 50m schoolslag en verbeterde haar tijd met één seconde en behaalde de derde plaats. Vervolgens zwom een PR op de 100m wisselslag van één seconde. Als laatst zwom ze de 50m vrije slag en verbeterde haar tijd met twee seconden en behaalde de derde plaats.

Sem van Hattem, Milan van Renswoude en Silke Lagendijk zwommen de 100m schoolslag en 100m vrije slag. Sem zwom op de eerste afstand een grote PR van drie seconden. Op de vrije slag verbeterde hij zijn tijd met negen seconden. Milan verbeterde zijn tijd op de schoolslag met één seconde en finishte als derde. Op de tweede afstand verbeterde hij zijn tijd met vier seconden en behaalde de eerste plaats. Silke zwom de schoolslag voor het eerst in een snelle tijd van 2:10.51 en verbeterde haar tussentijd op de 50m met twee seconden. Op de vrije slag zwom ze de grootste PR van deze wedstrijd, ze verbeterde haar tijd met vijftien seconden.

Voor Milan van Renswoude, Sem van Hattem, Roos van Wingerden, Silke Lagendijk en Emily Versteeg werd er voor het eerst de 100m vlinderslag gezwommen. Milan zwom snel naar de eerste plaats en verbeterde zijn 50m tussentijd met zestienhonderdste. Sem finishte op de derde plaats. Roos zwom snel en finishte op de derde plaats. Silke verbeterde haar 50m tussentijd met drie seconden.

De wedstrijd werd afgesloten met de 4x50m wisselslag estafette onder de negen jaar. Guus van Wingerden op de rugcrawl, Matthijs Biesheuvel op de schoolslag, Sarah Mijnster op de vlinderslag en Lorraine Versteeg op de borstcrawl. Onder luid gejuich van de het publiek en de zwemploeg lang het bad finishte het team als tweede.

Naast bovengenoemde prestaties waren en ereplaatsen voor Matthijs Biesheuvel (3e), Sarah Mijnster (3e), Daisy Nederlof (2e), Jesse de Nijs (2e), Aram Petrosyan (3e) en Lizzy Vlot (1e). Er zijn PR’s gezwommen door Django Daems (1x), Luuk van Hattem (2x), Sarah Mijnster (1x), Jesse de Nijs (1x), Aram Petrosyan (2x), Emily Versteeg (2x), Lorraine Versteeg (1x), Lizzy Vlot (1x) en Guus van Wingerden (2x). Volgende week wordt het laatste deel van de Nationale Zwemcompetitie gezwommen in Sliedrecht.

SLIEDRECHT – Een speciale dag voor Jan Willem Nederveen. Hij is vijftig jaar lid bij Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF). Jan Willem is niet zomaar een lid, want overal waar je komt en je het over DWF hebt, vragen ze: “Zwemt Jan Willem ook nog steeds?”. Vroeger was Jan Willem erg bang voor water en had hij een hekel aan zwemmen. Na zijn diploma hebben zijn ouders hem op te zwemvereniging gedaan om de angst te overwinnen en hij is nooit meer weggegaan.

Jan Willem altijd op veel manieren betrokken geweest bij de vereniging en dat is nog steeds. Als zwemmer, trainers, scheidsrechter en starter bij de schoolzwemwedstrijden en als DJ en hulp bij het organiseren van verschillende evenementen. DWF en Jan Willem worden vaak in één zin genoemd.

Aangezien wij niet kunnen denken aan een vereniging zonder Jan Willem wordt hij voorgedragen als erelid van DWF voor zijn inzet en betrokkenheid bij DWF gedurende de afgelopen vijftig jaar. Van harte gefeliciteerd met het vijftig jarig jubileum en op nog vele jaren!

Zwemmers en trainer Jan Willem Nederveen

PAPENDRECHT/SLIEDRECHT – Zaterdag 10 februari zwom Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) het derde deel van de Regio West Competitie in Papendrecht. DWF is gestegen in de competitie en staat nu op de derde plaats. In totaal zijn er 24 persoonlijke records (PR) en acht medailles behaald.

De wedstrijd begon met de dames 4x50m vrije slag estafette waarin startzwemmers Sanne Nederveen begon, werd overgenomen door Liz Bijkerk die de voorsprong wist uit te breiden. Vervolgens dook Puck Hogendoorn in het water en wist de voorsprong te behouden en slotzwemmer Vera van Houwelingen finishte als eerste met drie seconden voorsprong.

Lynn Vermeulen had een super wedstrijd. Ze heeft drie keer een PR gezwommen. Als eerste zwom ze de 100m vlinderslag. Ze verbeterde haar tussentijd op de 50m met vier honderdste en haar eindtijd verbeterde ze met ruim zeven seconden. Haar tweede afstand 50m vrije slag zwom een PR van drie seconden. De grootste PR is gezwommen door Thijs Militie. Hij verbeterde zijn tijd van de 100m vlinderslag met acht seconden.

Silke Lagendijk en Emily Versteeg zwommen de 100m rugcrawl en 50m vrije slag. Op de 100m rugcrawl zwom Silke een PR van vijf seconden. Emily verbeterde zowel haar tussentijd als haar eindtijd. Op de 50m zwom ze een PR van tweeëndertig honderdsten en haar eindtijd verbeterde ze met vier seconden. Silke verbeterde haar tijd op de 50m vrije slag met twee seconden.

Naast bovengenoemde prestaties waren er medailles voor Kenji Bor (3e), Nick Hogendoorn (2e), Puck Hogendoorn (2e, 3e), Sanne Nederveen (2×1e, 3e) en Milan van Renswoude (1e). Er zijn PR’s gezwommen door Dena Ambachtsheer (1x), Matthijs Biesheuvel (1x), Alyssia Bor (1x), Kenji Bor (1x), Nienke Cuijlenburg (1x), Javaeney Haksteen (1x),  Jolan Huisman (1x), Myrthe de Lange (1x), Aram Petrosyan (1x), Milan van Renswoude (1x), Chantal Voorsluijs (2x), Sharon Voorsluijs (2x) en Anne-Lotte de Vreede (2x). De volgende wedstrijd is 2 maart in Barendrecht.

ROTTERDAM/SLIEDRECHT – Zaterdag 3 februari zwommen negen minioren van Zwem- en Polovereniging (DWF) de Provinciale Minioren Clubmeet. De zwemmers behaalde in totaal 23 persoonlijke records (PR) en vier ereplaatsen.

De wedstrijd stond in het teken van superhelden. Tijdens de opkomstparade, onder luid gejuich van de meegereisde supporters, kwamen de zwemmers van DWF binnen als Batmans en Catwoman’s met een groot spandoek. Het teamgevoel en de opkomstparade bleek een voorbode voor de rest van de wedstrijd. Alle zwemmers lieten grote vooruitgang zien.

Emily Versteeg en Roos van Wingerden begonnen de wedstrijd als eerste zwemmers van DWF. Ze verschenen twee keer aan de start voor de 50m vrije slag en 50m rugcrawl. Emily zwom op de eerste afstand een PR van vier seconden. Op de tweede afstand verbeterde ze haar tijd met één seconden. Roos verbeterde haar tijd op de vrije slag met twee seconden. Ook op de rugcrawl zwom ze een PR van vijftien honderdsten.

Sem van Hattem en Milan van Renswoude zwommen drie afstanden. De 50m vrije slag, 50m rugcrawl en de 100m wisselslag. Allebei zwommen ze drie keer een PR. Sem verbeterde op de vrije slag zijn tijd met ruim vijf seconden. Op de tweede afstand zwom hij een PR van één seconde en de wisselslag verbeterde hij met vijf seconden. Milan zwom op de eerste afstand een PR van vijf seconden. Op de rugcrawl verbeterde hij zijn tijd met twee seconden. Zijn grootste PR zwom hij op de wisselslag, waarbij hij zijn tijd verbeterde met negen seconden.

Sifra Schelling en Lorraine Versteeg verschenen drie keer aan het startblok. Als eerst voor de 50m rugcrawl. Sifra zwom een PR van vier seconden. Als tweede afstand zwommen de meisjes de 50m schoolslag. Sifra verbeterde haar tijd met weer vier seconden en Lorraine zwom een PR van ruim twaalf seconden. Dit was de grootste verbetering deze wedstrijd. Als laatst zwommen ze de 50m vrije slag. Sifra verbeterde haar tijd vijf seconden en Lorraine verbeterde haar tijd met één seconden.

Matthijs Biesheuvel, Django Deams en Guus van Wingerden zwommen de 50m rugcrawl, 50m schoolslag en 50m vrije slag. Matthijs zwom op de eerste afstand een PR van drie seconden en behaalde de tweede plaats. Op de schoolslag verbeterde hij zijn tijd met ruim vier seconden en behaalde de tweede plaats. Op de laatste afstand zwom hij een PR van twee seconden. Django verbeterde op zowel de rugcrawl als de schoolslag zijn tijd met één seconde. Guus zwom op de rugcrawl en de schoolslag allebei een PR van twee seconden. Bij de rugcrawl behaalde hij daarmee de eerste plaats en een derde plaats op de schoolslag. Op zijn laatste afstand verbeterde hij zijn tijd met één seconde.

Al deze prestaties bij elkaar waren zo goed dat de jongste zwemmers als team op de tweede plaats eindigden van de veertien deelnemende teams uit de hele provincie. De grote beker voor de tweede plaats werd met enorm veel enthousiasme en trots opgehaald.

Jongste zwemmers als Batman en Catwoman

SLIEDRECHT – Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) zwom zaterdag 27 januari het derde deel van de Nationale Zwemcompetitie. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar met de hele ploeg. Dit tweede helft van het seizoen begint sterk met veel persoonlijke records. In totaal zijn er 27 PR’s en vijf medailles behaald.

Marcus Mallegrom zwom vier PR’s in totaal. Als eerste zwom hij de 100m vrije slag, waarbij hij op zijn tussentijd van de 50m vrije slag zijn tijd verbeterde met vier seconden. Zijn eindtijd verbeterde hij met acht seconden. Als tweede zwom hij de 100m schoolslag. Ook hier verbeterde hij zijn tussentijd van de 50m met één seconde. Zijn eindtijd verbeterde hij met drie seconden.

Nienke van Cuijlenberg verbrak drie persoonlijke records. Op de 100m schoolslag verbeterde ze haar tussentijd van de 50m met één seconde en haar eindtijd met vier seconden. Ook op de tussentijd van de 200m wisselslag verbrak ze haar 50m vlinderslag tijd met drie seconden. Haar eindtijd was 3:53.00, ze zwom deze afstand voor de eerste keer.

Voor de dames Liz Bijkerk en Sharon Voorsluijs stond een lange afstand op het programma, de 400m vrije slag. Liz verbeterde haar tijd met drie seconden. Sharon verbeterde haar tijd met ruim zestien seconden. Dit was de grootste PR van de wedstrijd. Dit was nog niet genoeg voor Sharon. Op de 100m schoolslag zwom ze een PR van één seconde. Vera van Houwelingen behaalde twee PR’s. Ze begon met de 100m rugcrawl waarbij ze een kleine PR zwom van drieëndertig honderdsten. Daarna verscheen ze aan de start voor de 100m schoolslag en zwom een PR van drie seconden.

De wedstrijd werd afgesloten met de 4x100m wisselslag estafette. Startzwemmer Puck Hogendoorn begon met de 100m rugcrawl, Nick Hogendoorn nam haar over met de 100m schoolslag, gevolgd door Silas van Bekkum met de 100m vlinderslag en slotzwemmers Sanne Nederveen met de 100m vrije slag. De mixed estafetteploeg finishte als tweede.

Naast bovengenoemde prestaties waren er medailles voor Javaeney Haksteen (2e), Nick Hogendoorn (1e), Sanne Nederveen (2e, 3e) en Roos van Wingerden. Er zijn PR’s gezwommen door Silas van Bekkum (1x), Kenji Bor (1x), Danique Hoogendorp (2x), Jolan Huisman (1x), Myrthe de Lange (1x), Thijs Militie (1x), Sanne Nederveen (1x), Lynn Vermeulen (2x), Chantal Voorsluijs (1x), Anne-Lotte de Vreede (2x) en Roos van Wingerden (2x). Volgende week wordt de Provinciale minioren Clubmeet gezwommen in Rotterdam. Hier gaan de jongste zwemmers van DWF naar toe.

Wat was de avond van 17 maart het een geslaagde avond!

Naar aanleiding van de wensenactie van ‘eeuwen’ geleden heeft Ingeborg een Bingo-avond georganiseerd! Er waren 23 deelnemers en de avond was voor herhaling vatbaar! Er waren leuke prijzen te winnen. Kinderen tot 12 jaar kregen aan het einde van de avond een leuk prijsje mee naar huis.

Zonder vrijwilligers en sponsoren zouden wij geen vereniging kunnen zijn. Daarom organiseren we elk jaar een avond speciaal voor vrijwilligers. Dit jaar waren ook de sponsoren uitgenodigd op 9 december.

Zo’n 25 jeugdleden plonsden het water in. Ze trappelden van ongeduld. Blij elkaar zo aan het einde van de kerstvakantie elkaar weer te zien. Na afloop waren er hapjes en een drankje voor de deelnemers en toeschouwers.
 
DWF organiseert jaarlijks een nieuwjaarsduik om het nieuwe jaar goed te starten. 
 
Maandag starten de reguliere trainingen weer. Ook daar hebben de jeugdleden veel zin in.Het belooft een mooi en sportief jaar te worden. De vereniging heeft een aantal leuke evenementen op de planning voor 2023. Alles in het teken van sportiviteit en saamhorigheid.

Op dinsdag 4 oktober starten ook de openwaterzwemmers weer met hun
training binnen. De trainingstijden zijn:
Dinsdag: 18.45-19.45 uur
Donderdag: 20.00-21.00 uur

Hoera! Pascal van Meeteren zal per direct toetreden tot het Bestuur van DWF
in de functie van Algemeen Bestuurslid en waterpolosecretaris. Hij volgt hiermee Joris Kaaks op.
Het Bestuur is ontzettend blij dat Pascal gekozen is daar het anders knap
lastig was om DWF voor de waterpolo-wedstrijden in te schrijven.
Ook AVG-technisch hadden we voor een aantal uitdagingen gestaan.
Alle 44 leden die hebben gestemd hebben vóór gestemd. 1 stem is ongeldig
vanwege het niet invoeren van de eigen naam en 1 stem is ongeldig vanwege
de leeftijd.

Een warm welkom voor Pascal en een groot dankjewel voor Joris!

Traditiegetrouw sluiten we jaarlijks het seizoen af met een barbecue en een tentenkamp voor de jeugdleden op het terrein van Bronbad de Lockhorst/Optisport. Eindelijk mocht en kon het weer.  Dit keer in een geheel nieuwe opzet. Zo werden de traditionele hamburgers én speklapjes vervangen door Streetfood. 

De avond van vrijdag 8 juli begon met een hindernisloop, gevolgd door een Persoonlijk Record competitie. Na de Streetfood deden de jeugdleden een spellencircuit. Ze sloten de avond af met een kampvuur met marshmallows. De volgende ochtend weer vroeg uit de veren voor ochtendgymnastiek en de laatste zwemtraining van het seizoen.

We zijn supertrots op wat jeugdleden Sanne en Lisa Nederveen met hulp van vader Jan-Willem hebben opgezet. Zo zie je maar DWF is een vereniging voor en door leden! 

Wethouder Roelant Bijderwieden (VVD) van Sport nam donderdagavond 30 juni 2022 op de vierde dag van de Zwem4daagse een kijkje aan de rand van het bad in bronbad De Lockhorst. 

Het is altijd fijn om te zien dat de gemeente onze activiteiten steunt. Wij willen een vereniging zijn voor jong en oud, een zwem4daagse is daarvan een goede afspiegeling.

Op vrijdag 8 april was het zover. Namens het bestuur organiseerde Ingeborg een avond voor vrijwilligers. De opkomst was goed voor een eerste keer. Er werd heerlijk gebabbeld, onderling gebrainstormd onder het genot van een hapje en een drankje. Voor herhaling vatbaar.

08.04.2022

Vanwege het feit dat we weer kunnen zwemmen zal er vanaf februari weer
contributie geheven worden (januari dus nog niet). Kun je niet komen
zwemmen omdat je geen QR code hebt, neem dan contact op via
penningmeester.dwf@gmail.com om je lidmaatschap om te laten zetten tot
rustend lid.

16.01.2022

Er mag weer gesport worden!
Ondanks de hoge besmettingsaantallen en de zorgen rondom Corona kan er
straks weer gewerkt worden aan de gezondheid en conditie, maar wel met
enkele regels. De training begint weer op maandag 17 januari volgens de normale
trainingstijden. Er gelden uiteraard wel enkele coronaregels waar wij ons van de overheid aan moeten
houden. Hieronder een opsomming van de belangrijkste regels:

  • Blijf thuis bij klachten en doe direct een test;
  • Voor iedereen vanaf 13 jaar is het wettelijk verplicht om een
    mondkapje te dragen in de accommodatie (deze mag af zodra je gaat
    sporten);
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt de verplichting van een geldig
    coronatoegangsbewijs. Toon een QR-code bij binnenkomst (ook als je
    enkel je kind komt helpen met omkleden is een QR-code verplicht);
  • Houdt 1,5 meter afstand tot iedereen en schud geen handen. Deze
    1,5 meter mag losgelaten worden zodra je aan het sporten bent;
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je training naar het
    zwembad
    Het kan zijn dat in de sportaccommodatie nog extra maatregelen genomen
    worden om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zodra deze bekend
    zijn zullen we deze zo snel mogelijk met jullie delen.

16.01.2022

Wat een domper!

Ook onze jaarlijkse nieuwjaarsduik kan door de nieuwe Corona0maatregelen helaas definitief niet doorgaan.

De activiteitencommissie bekijkt momenteel de mogelijkheden om online iets te organiseren om jullie allen toch betrokken te kunnen houden bij de vereniging.
Zodra we meer weten, horen jullie het ook!

 

22.12.2021

Helaas is op zaterdag 18 december opnieuw een lockdown afgekondigd tot tenminste 14 januari 2022. Alle niet-essentiële winkels, sportscholen en binnensportlocaties moeten de deuren sluiten, net als een jaar geleden. Ook de zwembaden (exclusief zwemlessen) vallen hier onder.

Voor DWF betekent dit dat met ingang van heden alle trainingen en activiteiten tot tenminste vrijdag 14 januari 2022 komen te vervallen. De eerste training van het nieuwe jaar is, onder voorbehoud van eventuele geldende maatregelen, op maandag 17 januari 2022.

Ook bij ons komt dit nieuws hard aan en wij moeten jullie dit dan ook met pijn in ons hart melden. We willen jullie oproepen om niet te stoppen met sporten. Blijf zoveel mogelijk in beweging om je mentale en fysieke gezondheid op peil te houden en zo deze periode hopelijk sneller door te komen tot wij weer het zwembadwater in kunnen duiken.

Mochten wij kunnen helpen of mocht je ideeën hebben hoe we dit veilig en volgens de geldende maatregelen samen kunnen doen horen wij dit uiteraard graag!

22.12.2021

Ander nieuws

Door Water Fit zwemt lange baan wedstrijd

DORDRECHT/SLIEDRECHT – Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) zwom het vierde deel van de vriendschappelijke meerkamp in het zwembad...

Lees meer

Waterpolo heren winnen thuiswedstrijd

SLIEDRECHT – De waterpolo heren van Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) hebben afgelopen zaterdag gewonnen van SVH Rotterdam....

Lees meer

Door Water Fit begint tweede seizoenshelft sterk

LIEDRECHT – Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) zwom het laatste deel van de Nationale Zwemcompetitie in Sliedrecht. Hoe...

Lees meer

Jongste zwemmers DWF behalen topprestaties

BARENDRECHT/SLIEDRECHT – De jongste zwemmers van DWF laten veel verbetering zien. Afgelopen zaterdag 2 maart zwom Zwem- en Polovereniging Door...

Lees meer

Jan Willem Nederveen vijftig jaar lid van DWF

SLIEDRECHT – Een speciale dag voor Jan Willem Nederveen. Hij is vijftig jaar lid bij Zwem- en Polovereniging Door Water...

Lees meer

Door Water Fit derde in Regio Competitie

PAPENDRECHT/SLIEDRECHT – Zaterdag 10 februari zwom Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) het derde deel van de Regio West...

Lees meer

Door Water Fit tweede bij Provinciale Minioren Clubmeet

ROTTERDAM/SLIEDRECHT – Zaterdag 3 februari zwommen negen minioren van Zwem- en Polovereniging (DWF) de Provinciale Minioren Clubmeet. De zwemmers behaalde...

Lees meer

Door Water Fit zwemt een record aan PR’s

SLIEDRECHT – Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) zwom zaterdag 27 januari het derde deel van de Nationale Zwemcompetitie....

Lees meer

Bingo!

Wat was de avond van 17 maart het een geslaagde avond! Naar aanleiding van de wensenactie van 'eeuwen' geleden heeft...

Lees meer

Vrijwilligers- en sponsoravond

Zonder vrijwilligers en sponsoren zouden wij geen vereniging kunnen zijn. Daarom organiseren we elk jaar een avond speciaal voor vrijwilligers....

Lees meer

Nieuwjaarsplons

Zo'n 25 jeugdleden plonsden het water in. Ze trappelden van ongeduld. Blij elkaar zo aan het einde van de kerstvakantie elkaar...

Lees meer

Openwaterzwemmen training weer van start

Op dinsdag 4 oktober starten ook de openwaterzwemmers weer met huntraining binnen. De trainingstijden zijn:Dinsdag: 18.45-19.45 uurDonderdag: 20.00-21.00 uur

Lees meer

Nieuw bestuurslid

Hoera! Pascal van Meeteren zal per direct toetreden tot het Bestuur van DWF in de functie van Algemeen Bestuurslid en...

Lees meer

DWF sluit seizoen af met streetfood, kampvuur en tentenkamp

Traditiegetrouw sluiten we jaarlijks het seizoen af met een barbecue en een tentenkamp voor de jeugdleden op het terrein van...

Lees meer

Wethouder bij Zwem4daagse

Wethouder Roelant Bijderwieden (VVD) van Sport nam donderdagavond 30 juni 2022 op de vierde dag van de Zwem4daagse een kijkje...

Lees meer

Vrijwilligersavond

Op vrijdag 8 april was het zover. Namens het bestuur organiseerde Ingeborg een avond voor vrijwilligers. De opkomst was goed...

Lees meer

Contributie

Vanwege het feit dat we weer kunnen zwemmen zal er vanaf februari weercontributie geheven worden (januari dus nog niet). Kun...

Lees meer

Corona update – we mogen weer!

Er mag weer gesport worden! Ondanks de hoge besmettingsaantallen en de zorgen rondom Corona kan erstraks weer gewerkt worden aan...

Lees meer

Nieuwjaarsduik

Wat een domper! Ook onze jaarlijkse nieuwjaarsduik kan door de nieuwe Corona0maatregelen helaas definitief niet doorgaan. De activiteitencommissie bekijkt momenteel...

Lees meer

Grote Clubactie

Wauw! Er is een mooi bedrag opgehaald met de Grote Clubactie! Namelijk 726,72 Euro! Wat zijn we trots op onze...

Lees meer
© 2024