Vrijwilliger van de maand september: Maxim Polack

Zonder vrijwilligers zouden (plaatselijke) sportclubs niet bestaan. Daarom gaat de Sliedrechtse zwem- en polovereniging ‘Door Water Fit’ iedere maand één van haar vrijwilligers in het zonnetje zetten. DWF wil op deze manier haar vrijwilligers bedanken voor hun (jarenlange) inzet en toewijding.

De vrijwilliger van de maand September is Maxim Polack.


In 1984 werd de toen 13-jarige Maxim lid van DWF. Op zijn 18e haalde hij zijn trainers A diploma en begon hij met het trainen van de recreanten. Toen in 1995 een waterpoloteam werd opgericht polode Maxim fanatiek mee. Drie jaar geleden maakte hij de overstap om bij de selectie te gaan zwemmen en trainen, omdat zijn dochter hier ook zwom. Nu, bijna 33 jaar later, is de enthousiaste Maxim nog steeds iedere maandag langs en in het zwembad te vinden. ‘Zwemmen is super en je krijgt als trainer echt eer van je werk als je ziet hoe de zwemmers zich ontwikkelen’, aldus Maxim.

Lijkt het jou leuk om ook iets te betekenen voor DWF, maar weet je niet goed wat?
Stuur een mailtje naar judithvanderwolf@hotmail.com en ontvang meer informatie over vrijwillige taken/ bijdragen binnen DWF. Via dit e-mailadres kun je je ook aanmelden als vrijwilliger.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2017/10/02/vrijwilliger-van-de-maand-september-maxim-polack/