DWF Waterpolo heren 1 verliest ook 3e wedstrijd

Afgelopen zaterdagmiddag was de eindstand 13-0 in het voordeel van Barendrecht. Er valt weinig positiefs te zeggen over de wedstrijd. Uiteraard is waterpolo een contactsport en Barendrecht speelt erg fysiek, maar deze wedstrijd sloeg alles. De wedstrijd zat vol met overtredingen, strafschoten, missers en frustratie voor DWF.

 

 

 

Gewapend met de kennis dat scheidsrechters alleen fluiten voor wat ze kunnen zien en niet voor wat de spelers doen, weet Barendrecht de afgelopen wedstrijden steeds weer te winnen van DWF. Het is echter niet alleen het slimmere spel van Barendrecht, dit was de derde wedstrijd van het seizoen en de derde wedstrijd die DWF verliest. DWF moet met de komst van alle nieuwe spelers de kennis en het positiespel er weer in trainen. Een positievere blik daarentegen is dat er pas 3 wedstrijden zijn geweest en dat ze nog 17 kansen hebben. Zoals de heren het voorheen hebben laten zien is het tij nog goed te keren.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2017/10/17/dwf-waterpolo-heren-1-verliest-ook-3e-wedstrijd/