DWF en Release Well gaan samenwerking aan

Wij zijn enorm blij om aan te mogen kondigen dat wij gaan samenwerken met Release Well Sliedrecht. Op deze manier hopen wij onze leden nog meer te kunnen bieden en ook beter voorbereid te zijn tegen mogelijke sportblessures.

Release Well Sliedrecht is een praktijk voor massage, bewegingsleer en therapeutisch lichaamswerk. Het team is gespecialiseerd in de behandeling van stress- en burn-out-gerelateerde klachten en helpt je door middel van professionele technieken op doelgerichte wijze aan een gezond beweegapparaat. Een massage is geen luxe, maar kun je zien als een onderhoudsbeurt voor het lichaam. Wanneer je je lichaam en geest goed onderhoudt, dan zal je daar de positieve effecten van ondervinden. De specialisten van Release Well zorgen ervoor dat bewegen een prettige ervaring wordt en blijft. Zo kun je onder andere terecht voor ontspanningsmassage, sportmassage, maar ook voor therapeutische massages en/of zwangerschapsmassages.

 

Voorzitter John van Heteren van DWF is zeer in zijn nopjes met het partnerschap dat zijn vereniging is aangegaan met Release Well: “Je hebt bij welke sport dan ook altijd de kans op het krijgen van een blessure of een lichamelijk ongemak. Aangezien je bij zwemmen (bijna) alle spieren van je lichaam gebruikt is het dan ook van uiterst belang dat je je spieren goed verzorgd, Dat geldt zeker voor de wedstrijdzwemmers en de waterpoloërs. Met Release Well aan boord kunnen wij ervoor zorgen dat onze sporters goed op de hoogte zijn van hoe ze blessures kunnen voorkomen, en als het dan toch onverhoopt voorkomt dat zij geblesseerd raken kunnen wij ervoor zorgen dat deze blessure ook goed en professioneel behandeld wordt waardoor de sporter snel weer zijn/haar geliefde sport kan uitoefenen”.

 

Release Well en DWF zullen vanaf 1 januari 2018 beginnen met hun samenwerking. De leden van DWF zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de voordelen van het samenwerkingsverband via de nieuwsbrief, maar mogen uiteraard aanvullende vragen stellen aan het bestuur indien benodigd. Indien u niet kunt wachten op een behandeling en/of advies kunt ueen afspraak plannen via releasewellsliedrecht.mytreatwell.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2017/12/18/dwf-en-release-well-gaan-samenwerking-aan/