Gemengde gevoelens bij zwemselectie na wedstrijd

Afgelopen zaterdag 3 februari stond voor de zwemselectie van Door Water Fit de 3e wedstrijd in de Nationale Zwemcompetitie op het programma. Deze wedstrijd, die gezwommen werd in Spijkenisse, zorgde voor gemengde gevoelens bij de zwemselectie van DWF.

 

Reden voor de gemengde gevoelens was zwemster Debby Kraaijeveld, die na 15 jaar gezwommen te hebben bij DWF haar laatste wedstrijd zwom vanwege haar werk in het buitenland. Afgelopen 15 jaar is zij zeer actief betrokken geweest bij de vereniging als zwemster en heeft zij veel mooie hoogtepunten heeft mogen beleven. “We zullen haar enthousiasme en aanwezigheid enorm gaan missen, al weten we dat ze ons ook vanuit het buitenland zal blijven steunen” aldus voorzitter John van Heteren.

Naast het naderende afscheid, ging de wedstrijd uiteraard gewoon door en dat ging niet onverdienstelijk voor de zwemmers van DWF. Totaal werden er 14 PR’s verbroken en mocht er 6 keer een medaille in ontvangst genomen worden. Het opvallende aan het aantal PR’s is dat deze verdeeld zijn over 12 zwemmers, wat er voor zorgde dat een groot deel van de ploeg meer dan tevreden kon terugkijken op deze wedstrijd.

Vera van Houwelingen en Bart Wijkniet waren het die beide 2 PR’s wisten te verbeteren. De overige PR’s kwamen op naam van Jeroen Flokstra (die voor het eerst sinds 3 jaar weer kon juichen vanwege het verbeteren van een PR), Lisa Nederveen, Sanne Nederveen, Donna Verhoef, Puck Hogendoorn, Ismay Polack, Bob Hogendoorn, Jan Paul Mosterdijk, Mara Kreukniet en Myrthe Ooms.

Medailles waren er voor Evi Mijnster (2x brons), Jelle van Tuijl (3e), Sanne Nederveen (2e), Lisa Nederveen (2e) en Bob Hogendoorn (3e).

De eerstvolgende wedstrijd voor de zwemselectie van DWF is op 17 februari en zal om 17:00 uur starten in Papendrecht.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2018/02/05/gemengde-gevoelens-bij-zwemselectie-na-wedstrijd/