Door Water Fit nieuwe mediapartner van Sliedrecht24

Door Water Fit nieuwe mediapartner van Sliedrecht24

 

SLIEDRECHT – Voor het seizoen 2018-2019 is Sliedrecht24 mediapartner van zwem- en waterpolovereniging Door Water Fit (DWF). Deze afspraak kwamen DWF en Sliedrecht24 woensdag 8 augustus 2018 overeen.

Eindredacteur Peter Donk van Sliedrecht24 en voorzitter John van Heteren van DWF (rechts) schudden elkaar de hand. (Foto Brenda Donk / Sliedrecht24)

DWF bestaat sinds 18 februari 1955. Oprichters waren destijds Henk de Kluiver, Gerrit Venis en Pieta Bruning. Voorzitter John van Heteren is enthousiast over de samenwerking. “Sliedrecht24 is voor ons al een tijdje een belangrijke partner met betrekking tot mediaberichten en met dit partnerschap gaan we een nieuwe fase in met elkaar. Dit partnerschap is voor ons een hele mooie kans om onszelf nog beter op de kaart te zetten in sliedrecht en omstreken en wij kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking”, reageert Van Heteren.

Elkaar versterken
DWF is voor voor Sliedrecht24 niet nieuw. “Het is één van de grote verenigingen in Sliedrecht. We hebben met DWF contact sinds de start van Sliedrecht24, eind juni 2015. DWF kennen we als een vereniging met een enthousiast bestuur. Een vereniging, die voor- en tegenspoed kent. Ook een vereniging met een fris elan, nieuwe ideeën en die graag de verenigingsactiviteiten uitdraagt. Wij willen daar als mediapartner graag aan meewerken en zullen elkaar versterken waar dat kan”, zegt Peter Donk, eindredacteur van Sliedrecht24.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2018/08/12/door-water-fit-nieuwe-mediapartner-van-sliedrecht24/