22 september 2018, Pink Ribbon evenement Bronbad de Lockhorst

Op 22 september 2018 organiseert Angelique de Klein een evenement voor Pink Ribbon in de sporthal en de zwemzaal van Bronbad de Lockhorst te Sliedrecht. Deze dag zal volledig in het teken staan van geld ophalen ten gunste van borstkankeronderzoek. Om dit evenement kracht bij te zetten zal dit evenement georganiseerd worden in samenwerking met Optisport Sliedrecht en Zwem- en Polovereniging Door Water Fit Sliedrecht.

In de sporthal zal het droge gedeelte van het evenement plaatsvinden. Zo zal er deze dag een braderie zijn met kraampjes, zal er plek ingeruimd worden voor een podium waar enkele optredens verzorgd zullen worden, is er een hoekje voor de catering (verzorgd door Partycentrum de Lockhorst) etc.

Op het podium zal ook de prijsuitreiking van de loterij plaatsvinden.

De hoofdprijs van de loterij zal een gloednieuwe fiets zijn (heren of dames), gesponsord door Rijwielhandel Van der Aa). Naast de hoofdprijs zijn er uiteraard ook nog vele kleine prijzen te winnen.

 

Er zijn nog kraampjes te huur. Meer info? Mail dan naar pinkribbon@doorwaterfit.nl

 

In het zwembad zal gedurende deze dag ook het een en ander georganiseerd worden. Zo zal er 2 maal een 60-minuten zwemmarathon georganiseerd worden. Deze 2 maal worden onderverdeeld in een marathon voor kinderen van 8 tot 14 jaar, en een voor mensen ouder als 14 jaar. Meer informatie hierover kunt u vinden in de inschrijfformulieren op de website van Door Water Fit en Optisport. Tussen de 2 marathons in zal er een zwemclinic gegeven worden door een nationaal topzwemmer.

 

Nu alvast doneren? Dat kan op rekeningnummer NL70RABO 035.93.00.278 t.n.v. Penningmeester “Door Water Fit” onder vermelding van “donatie Pink Ribbon evenement”.

Inschrijfformulier (jeugd)

Inschrijfformulier Verenigingen/Bedrijven/Overigen

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoren:
Rotary club Sliedrecht.
Rabobank Merwestroom
Hoogendoorn keukens
Deurhangersbedrijf Wijkniet
LCB advies
Fam Paans Loon en verhuurbedrijf.
Gemeente Sliedrecht

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2018/08/31/vooraankondiging-22-september-2018-pink-ribbon-evenement-bronbad-de-lockhorst/