Bestuur

 

 

 

Approved
Aïsha Boelen
Biography:

Vroeger heb ik zelf fanatiek gezwommen bij de zwemselectie van DWF. Na ongeveer 5 jaar gestopt te zijn met zwemmen heb ik mijn weg naar de vereniging weer terug gevonden via een stage, en sindsdien eigenlijk niet meer weggegaan - en dat ben ik ook niet van plan om te doen. De vereniging heeft toch wel mijn hart veroverd. Ik geef nu twee keer per week training aan de recreanten en soms de selectie.

Momenteel volg ik de opleiding Mediavormgeving op het Da Vinci College Dordrecht. Toen ik gevraagd werd voor het bestuur moest ik wel even nadenken i.v.m. mijn opleiding, maar ik had toch al snel besloten dat ik dit bestuur wil versterken om samen met dit bestuur DWF een boost te geven.

Approved
Dave Van Toledo
Biography:

Sinds begin 2017 actief lid van DWF als waterpoloër. De reden voor mijn lidmaatschap is te wijten aan mijn vrienden. Van onze vriendengroep waren er al 3 personen lid en de rest is later aangesloten. Nu waterpoloën wij bijna met de gehele vriendengroep. Los daarvan staat natuurlijk dat ik het een heel erg leuk spel vindt. Ik studeer Small Business and Retail Management aan Hogeschool Avans in Breda. Deze opleiding sluit goed bij mij aan omdat het gericht is op ondernemen en ik wil later zelf ook gaan ondernemen.
Binnen het bestuur zal ik, samen met de andere bestuursleden, er alles aan doen om DWF in een gezonde (financiële) situatie te brengen en te kunnen houden. Daarnaast wil ik de gezellige sfeer er goed in houden en natuurlijk helpen waar ik kan.

Voor vragen kunt u mij altijd aanspreken in het zwembad of contact opnemen via davevantoledo@doorwaterfit.nl

Approved
Joey Zuydervelt
Biography:

Algemeen Bestuurslid

Approved
John Van Heteren
Biography:

Sinds 1999 lid van DWF. Begonnen als recreant en na een jaartje of 2 doorgestroomd naar de wedstrijdselectie
waar ik nog steeds actief zwem en betrokken ben.
In 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding HBO Bedrijfseconomie van de Hogeschool Rotterdam.
Sinds 2016 lid van het bestuur van DWF en in juli 2017 verkozen tot voorzitter.
Als voorzitter wil ik van DWF een gezonde en gezellige vereniging maken waarbij eenheid en gezelligheid samen gaan met de sportieve prestaties. Daarnaast wil ik eenheid creëren tussen de verschillende afdeling van DWF, Samen zijn wij DWF!
Dus heb je ambitie, of heb je gewoon talent? Weet dat je bij DWF op de juiste plek bent!

Vragen/opmerkingen kunt u stellen via johnvanheteren@doorwaterfit.nl , maar u kunt mij natuurlijk ook gewoon aanspreken in het zwembad.

Approved
Joris Kaaks
Biography:

In 2006 ben ik begonnen met waterpolo bij DWF. Tot mijn vijftiende speelde ik in de mix en daarna ben ik naar de heren gegaan. Eerst 2 seizoen bij Heren 2 en daarna bij Heren 1. Ik speel ik samen met mijn vader Herman Kaaks in hetzelfde team. Momenteel studeer ik werktuigbouwkunde op Hogeschool Avans in Breda en probeer ik zoveel mogelijk te weten te komen over nog onbekende technieken die later de toekomst kunnen gaan veranderen. Zodra ik deze opleiding afgerond heb hoop ik te kunnen beginnen met ondernemen.
Binnen het bestuur van DWF wil ik gaan voor het vasthouden van de stijgende lijn binnen de DWF-waterpolo.
Voor vragen etc. kunt u mij uiteraard altijd aanspreken in het zwembad of contacten via joriskaaks@doorwaterfit.nl

Approved
Judith Van der Wolf
Biography:

Rond mijn dertiende ben ik begonnen met waterpolo bij DWF. Op mijn vijftiende kon ik helaas niet meer meedoen met de jongens en ben ik overgestapt naar Wiekslag (Alblasserdam), omdat zij wel een damesteam hadden. Na een jaartje ben ik daar gestopt, omdat mijn hart vol was van DWF. Ik heb toen een tijdje niet meer gesport, maar ik kon het toch niet laten en ben weer teruggekeerd. Toen ik werd gevraagd voor het bestuur als bestuurslid van de waterpolo heb ik natuurlijk direct ja gezegd omdat ik DWF een hele leuke en gezellige club vind. Ik volg de opleiding maatschappelijk medewerker in de zorg op het Albeda college in Rotterdam. Als ik mijn opleiding voltooid heb zou ik graag met verstandelijk beperkte mensen willen werken.

Zit je in de knoop met jezelf en wil je je hart luchten? Of wil je gewoon wat weten over waterpolo? Dat kan! Spreek mij aan in het zwembad of stuur een mail naar judithvanderwolf@doorwaterfit.nl

Approved
Marcel Lans
Biography:

In 2014 enkele keren meegetraind met de waterpolo heren van DWF. Na 2 jaartjes gestopt te zijn in 2016 weer teruggekomen om onderdeel uit te kunnen maken van deze prachtige sport en vereniging.
Momenteel doe ik de opleiding Business IT & Management op de Hogeschool Avans in Breda. Hiervoor heb ik enkele MBO opleidingen gevolgd in de sectoren ICT, Scheepsbouw en Marketing/Sales.
Binnen het bestuur wil ik gaan voor verbinding tussen alle taken van DWF.
Voor vragen of andere zaken kunt u mij altijd aanspreken in het zwembad of contact opnemen via secretaris@doorwaterfit.nl

Approved
Mathilde Veul
Biography:

Moeder van Luc, die al vele jaren meedraait bij de selectie van DWF.Ik ben sinds 2011 lid van het bestuur als penningmeester.
In het zwembad mag u me altijd aanspreken of mail me als u vragen heeft over de contributie of andere financiële zaken.

Approved
Nathan Verloop
Biography:

Vanaf mijn 10e tot ongeveer mijn 13e levensjaar zat ik op waterpolo bij DWF. Daarna ben ik verhuist van Sliedrecht naar Alblasserdam. Om toch sportief bezig te zijn, ben ik daar op voetbal gegaan, maar ik verlangde toch naar een water leukere sociale, en vooral gezellige sport: waterpolo! Hierdoor ben ik op mijn 18e teruggekeerd naar mijn oude ploeg, om daar samen met andere (oud) waterpoloërs nieuw leven in de DWF waterpoloploeg te blazen. Dit wil ik dolgraag doorzetten, maar niet alleen voor de waterpolo, maar voor heel DWF.
In september 2017 begin ik met de opleiding Medische Beeldvormende Radiotherapeutische Technieken aan het Fontys college in Eindhoven.

Voor vragen kunt u bij mij terecht in het zwembad en of via nathanverloop@doorwaterfit.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/bestuur/

Geef een reactie