Thuisbasis: Bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

Ondanks dat we momenteel niet kunnen zwemmen en samen kunnen komen, zit de activiteitencommissie niet stil en willen we jullie iets leuks aanbieden voor tijdens de kerstvakantie om met elkaar te doen en verbonden te blijven; doe jij mee met de fotobingo!


Wat moet je doen?

  • Voer de opdrachten uit alleen of met jouw gezin/familie
  • Maak hier een foto van!
  • Stuur de foto’s naar activiteiten.dwf@gmail.com

 

De eerste 3 personen die de kaart vol ingestuurd hebben, krijgen een prijs die uitgereikt wordt zodra we weer kunnen zwemmen! Je hebt tot 14 januari de tijd!
Ook is er een prijs voor de origineelste foto. Dus lukt het niet om de kaart vol te krijgen voor 14 januari, stuur deze dan toch in om kans te maken op de originaliteitsprijs.
Let op: bij deelname ga je akkoord met het privacybeleid van DWF. Alle foto’s zullen vertrouwelijk en volgens de AVG verwerkt worden.

Je vindt de bingo-kaart in je e-mail!


Naast bovenstaande fotobingo organiseren we ook een online conditiebingo.
Dit doen we op donderdag 9 januari van 19:00 tot 20:00 uur via Microsoft Teams. Wil je meedoen? Meld je dan voor 3 januari aan via activiteiten.dwf@gmail.com!
Je ontvangt dan van ons een uitnodiging voor de Teamsomgeving en de spelregels. Let op: bij deze bingo kun je niet op je stoel blijven zitten!

Ander nieuws

Fijne dagen

We hopen dat met deze lockdown het gewenste effect bereikt wordt en dat we media januari 2022 weer mogen genieten...

Lees meer

Nieuwjaarsduik

Wat een domper! Ook onze jaarlijkse nieuwjaarsduik kan door de nieuwe Corona0maatregelen helaas definitief niet doorgaan. De activiteitencommissie bekijkt momenteel...

Lees meer

Corona update

Helaas is op zaterdag 18 december opnieuw een lockdown afgekondigd tot tenminste 14 januari 2022. Alle niet-essentiële winkels, sportscholen en...

Lees meer

Grote Clubactie

Wauw! Er is een mooi bedrag opgehaald met de Grote Clubactie! Namelijk 726,72 Euro! Wat zijn we trots op onze...

Lees meer
© 2022