Thuisbasis: Bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

Helaas is op zaterdag 18 december opnieuw een lockdown afgekondigd tot tenminste 14 januari 2022. Alle niet-essentiële winkels, sportscholen en binnensportlocaties moeten de deuren sluiten, net als een jaar geleden. Ook de zwembaden (exclusief zwemlessen) vallen hier onder.

Voor DWF betekent dit dat met ingang van heden alle trainingen en activiteiten tot tenminste vrijdag 14 januari 2022 komen te vervallen. De eerste training van het nieuwe jaar is, onder voorbehoud van eventuele geldende maatregelen, op maandag 17 januari 2022.

Ook bij ons komt dit nieuws hard aan en wij moeten jullie dit dan ook met pijn in ons hart melden. We willen jullie oproepen om niet te stoppen met sporten. Blijf zoveel mogelijk in beweging om je mentale en fysieke gezondheid op peil te houden en zo deze periode hopelijk sneller door te komen tot wij weer het zwembadwater in kunnen duiken.

Mochten wij kunnen helpen of mocht je ideeën hebben hoe we dit veilig en volgens de geldende maatregelen samen kunnen doen horen wij dit uiteraard graag!

22.12.2021

Ander nieuws

Foto- en conditiebingo

Ondanks dat we momenteel niet kunnen zwemmen en samen kunnen komen, zit de activiteitencommissie niet stil en willen we jullie...

Lees meer

Fijne dagen

We hopen dat met deze lockdown het gewenste effect bereikt wordt en dat we media januari 2022 weer mogen genieten...

Lees meer

Nieuwjaarsduik

Wat een domper! Ook onze jaarlijkse nieuwjaarsduik kan door de nieuwe Corona0maatregelen helaas definitief niet doorgaan. De activiteitencommissie bekijkt momenteel...

Lees meer

Grote Clubactie

Wauw! Er is een mooi bedrag opgehaald met de Grote Clubactie! Namelijk 726,72 Euro! Wat zijn we trots op onze...

Lees meer
© 2022