Thuisbasis: Bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

We stellen ons graag aan je voor!

Binnen DWF is er een actief bestuur dat wordt ondersteund door diverse commissies.  Elk bestuurslid heeft hart voor de vereniging naast zijn/haar baan en/of gezin.

Voorzitter: John van Heteren
(Wedstrijdzwemmencommissie)

“Ik ben John, sinds februari 2000 lid van DWF. Vanaf 2016 ben ik lid van het bestuur en sinds 2017 verkozen tot voorzitter. In het dagelijks leven ben ik Financial Controller en daarom zorg ik er graag voor dat DWF een financieel gezonde vereniging is en blijft, maar dat dit zeker niet ten koste gaat van de sfeer en prestaties. Ik heb DWF altijd als een tweede thuis gezien en wil dit dan ook overbrengen aan de volgende generatie DWF’ers.
Heb je vragen of opmerkingen? Stel deze dan vooral via voorzitter.dwf@gmail.com of spreek mij aan in het zwembad!”

Secretaris: Chris den Breejen

“Ergens rond mijn achttiende ben ik bij de waterpolo-afdeling van DWF op de tribune gaan zitten. Ik werd opgemerkt door de heren in het zwembad en voor ik het wist lag ik naast ze in het water om mijn eerste training mee te draaien. Ruim dertien jaar later ga ik nog steeds iedere week met plezier richting de Lockhorst. In het dagelijks leven werk ik voor een softwarebedrijf waar ik in een commerciële setting meedenk met accountants- en administratiekantoren over het slimmer en efficiënter inrichten van hun werkprocessen. Veel van mijn kennis en ervaring kan ik in mijn rol van secretaris ook bij DWF inzetten om van deze prachtige club een geoliede machine te maken.”

Penningmeester: Silas van Bekkum en Nick Hogendoorn

“Ik ben Silas, 28 jaar en al ongeveer 20 jaar lid van DWF. Een lange tijd zwom ik als recreant, toen ik naast het zwemmen nog bezig was met korfbal en bijbaantjes. Sinds 2017 was dit verleden tijd en ben ik wedstrijd gaan zwemmen voor DWF, wat nog steeds prima bevalt! Naast het zwemmen werk/hobby ik als ecoloog en ben ik veel buiten in de natuur te vinden, op zoek naar alles wat leeft. Als penningmeester samen met Nick doe ik graag wat terug voor de vereniging en mag ik deel uitmaken van het bestuur. Samen met Nick en het bestuur zetten wij ons in voor een financieel gezonde vereniging!”

Algemeen Bestuurslid: Pascal van Meeteren
(Waterpolocommissie)

“Door vrienden die al op de waterpolo zaten, kwam ik zo’n zeven jaar geleden in aanraking met de sport. Na tien jaar keeper te zijn geweest op de voetbal, wilde ik nu wat anders. Door omstandigheden kwam er vlka na mijn intrede bij DWF een vacature vrij op het waterpolodoel, waar ik vol in ben gedoken! Vijf jaar laten ben ik in 2022 toegetreden tot het bestuur van DWF. Dit zag ik als een kans om mijn afgeronde opleiding HBO Bedrijfskunde te combineren met mijn passie voor de waterpolosport. Ik zet mij vol enthousiasme in om zowel de vereniging DWF als de waterpolo verder te helpen.”

Algemeen Bestuurslid: Sanne Nederveen
(Communicatiecommissie, Sociale Media, AVG)

“Ik ben Sanne, 21 jaar en al tien jaar lid van DWF. Sinds 2023 lid van het bestuur als bestuurslid PR/Communicatie. In het dagelijks leven ben ik juf van groep 4 en aangezien communicatie daarbij ook belangrijk is, past dit prima bij deze bestuursfunctie. Als bestuurslid PR/Communicatie vind ik het belangrijk dat DWF zichtbaar is voor de buitenwereld en dat de leden geïnformeerd worden over wat er binnen de vereniging speelt en wat we doen. Je kunt mij bereiken via communicatie.dwf@gmail.com.”

Algemeen Bestuurslid: Ingeborg van Neerbos
(Activiteitencommissie, Vrijwilligerscommissie)

“Mijn oudste dochter werd lid van DWF om haar spieren sterker te maken vanwege de spierziekte die ze had. Na een jaar wilde ze graag in de selectie zwemmen. Mijn jongste dochter wilde dit ook na het behalen van haar A- en B-zwemdiploma gehaald had, ging ze er ook op. Toen wilde ik graag helpen met training geven en dat doe ik nog steeds bij de recreanten. Super leuk om te doen! Daarnaast help ik ook met de wedstrijden en ben ik zelf gaan zwemmen omdat het zo’n lekkere sport is!  Omdat ik dit zo’n leuke club vind aangezien ik vroeger zelf lid was en mijn vader vroeger voorzitter was, vond ik leuk om nog meer te gaan doen, vandaar dat ik nu in het bestuur zit. Om DWF nog mooier en leuker te maken dan het al is!”

Algemeen Bestuurslid:
(Wedstrijdzwemmencommissie)

Van links naar rechts: Chris, Sanne, Nick, John, Silas, Ingeborg en Pascal.

Ja, ik word lid!

Ben je zo enthousiast geworden dat je lid wilt worden van DWF? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in. Dan regelt de secretaris en/of ledenadministrateur dit zo snel mogelijk! Heb je vragen over het lidmaatschap, stuur dan een e-mail naar secretariaat.dwf@gmail.com!

© 2024