Thuisbasis: Bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

We stellen ons graag aan je voor!

Binnen DWF is er een actief bestuur dat wordt ondersteund door diverse commissies.  Elk bestuurslid heeft hart voor de vereniging naast zijn/haar baan en/of gezin.

Voorzitter: John van Heteren
(Wedstrijdzwemmencommissie)

“Ik ben John, sinds februari 2000 lid van DWF. Vanaf 2016 ben ik lid van het bestuur en sinds 2017 verkozen tot voorzitten. In het dagelijks leven ben ik Financial Controller en daarom zorg ik er graag voor dat DWF een financieel gezonde vereniging is en blijft, maar dat dit zeker niet ten koste gaat van de sfeer en prestaties. Ik heb DWF altijd als een tweede thuis gezien en wil dit dan ook overbrengen aan de volgende generatie DWF’ers.
Heb je vragen of opmerkingen? Stel deze dan vooral via voorzitter.dwf@gmail.com of spreek mij aan in het zwembad!”

Secretaris: Chris den Breejen

“Ergens rond mijn 18e ben ik bij de waterpolo-afdeling van DWF op de tribune gaan zitten. Daar werd ik al snel opgemerkt door de heren in het zwembad en voor ik het wist, lag ik naast ze in het water om mijn eerste training mee te draaien. Dit was een goede match want ruim 10 jaar later ga ik nog steeds iedere week met plezier richting de Lockhorst. In het dagelijks leven houd ik mij momenteel bezig met het beter & slimmer laten functioneren van bedrijven door middel van de software die ik adviseer en verkoop. Veel van mijn kennis en ervaring kan ik in mijn rol van secretaris ook bij DWF inzetten om van deze prachtige club een geoliede machine te maken.”

Penningmeester: Silas van Bekkum en Nick Hogendoorn

Algemeen Bestuurslid: Pascal van Meeteren
(Waterpolocommissie)

“Door vrienden die al op de waterpolo zaten, kwam ik zo’n zeven jaar geleden in aanraking met de
sport. Na tien jaar keeper te zijn geweest op de voetbal, wou ik nu wat anders. Door omstandigheden
kwam er vlak na mijn intrede bij DWF een vacature vrij op het waterpolodoel, waar ik vol in ben
gedoken! Vijf jaar later, ben ik in 2022 toegetreden tot het bestuur van DWF. Dit zag ik als een kans
om mijn afgeronde opleiding HBO Bedrijfskunde te combineren met mijn passie voor de
waterpolosport. Ik zet mij vol enthousiasme in om zowel de vereniging DWF als de waterpolo verder
te helpen.”

Algemeen Bestuurslid: Sanne Nederveen
(Communicatiecommissie, Sociale Media, AVG)

“Ik ben Sanne, 21 jaar en al tien jaar lid van DWF. Sinds 2023 lid van het bestuur als bestuurslid PR/Communicatie. In het dagelijks leven ben ik juf van groep 4 en aangezien communicatie daarbij ook belangrijk is, past dit prima bij deze bestuursfunctie. Als bestuurslid PR/Communicatie vind ik het belangrijk dat DWF zichtbaar is voor de buitenwereld en dat de leden geïnformeerd worden over wat er binnen de vereniging speelt en wat we doen. Je kunt mij bereiken via communicatie.dwf@gmail.com.”

Algemeen Bestuurslid: Ingeborg van Neerbos
(Activiteitencommissie, Vrijwilligerscommissie)

“Mijn oudste dochter werd lid van DWF om haar spieren sterker te maken vanwege de spierziekte die ze had. Na een jaar wilde ze graag in de selectie zwemmen. Mijn jongste dochter wilde dit ook na het behalen van haar A- en B-zwemdiploma gehaald had, ging ze er ook op. Toen wilde ik graag helpen met training geven en dat doe ik nog steeds bij de recreanten. Super leuk om te doen! Daarnaast help ik ook met de wedstrijden en ben ik zelf gaan zwemmen omdat het zo’n lekkere sport is!  Omdat ik dit zo’n leuke club vind aangezien ik vroeger zelf lid was en mijn vader vroeger voorzitter was, vond ik leuk om nog meer te gaan doen, vandaar dat ik nu in het bestuur zit. Om DWF nog mooier en leuker te maken dan het al is!”

Algemeen Bestuurslid:
(Wedstrijdzwemmencommissie)

Van links naar rechts: Chris, Sanne, Nick, John, Silas, Ingeborg en Pascal.

Ja, ik word lid!

Ben je zo enthousiast geworden dat je lid wilt worden van DWF? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in. Dan regelt de secretaris en/of ledenadministrateur dit zo snel mogelijk! Heb je vragen over het lidmaatschap, stuur dan een e-mail naar secretariaat.dwf@gmail.com!

© 2024