Sponsoren

Onderstaande sponsoren steunen DWF al, steunt u ons ook?

Approved

Hogendoorn keukens levert sinds de zomer van 2000 hoogwaardige Duitse kwaliteits keukens. Rechtstreeks vanaf de fabriek aan de klant. Korte lijnen, daar draait het bij ons om! Meten, ontwerpen, bestellen, afleveren en opleveren. Mogelijk binnen 4 weken!

Vanuit ons bescheiden verkoopkantoor kunnen wij verassend veel keukenmogelijkheden tonen. Hogendoorn keukens wordt veelal door vrienden, familie en kennissen warm aanbevolen, vanwege onze persoonlijke benadering, snelle aanpak en nette prijzen.

Benieuwd wat er mogelijk is? Bel of mail voor een afspraak, bij u thuis, of op ons verkoopkantoor.

Weresteijn 15 - 3363 BK Sliedrecht - T 0184 419524

Approved

Servicebedrijf J. Brouws is een groothandel voor de scheepvaart, bouw en industrie.
Snelle service, top kwaliteit en een scherpe prijs.

De volgende producten worden geleverd:
-Persoonlijke beschermingsmiddelen
-Gereedschap
-Reinigingsmiddelen (poetslappen, poetspapier, handzeep enz.)
-Stekkers, snoeren en kabels
-Bevestigingsmaterialen
-Lasproducten
-Verlichting

U kunt mij altijd bereiken om een afspraak te maken!

Met vriendelijke groet,

Jeffrey Brouws
Servicebedrijf J. Brouws
Industrieweg 18C, 3361 HJ Sliedrecht
Tel. en WhatsApp 06-48850385

E-mail Address: info@servicejbrouws.nl
Facebook: Facebook
LinkedIn: LinkedIn
Approved

LCB Advies is een onafhankelijk bouwadviesbureau gevestigd te Papendrecht. Sinds 2003 actief in bouwtechnisch gerelateerde diensten, zoals: advisering, bouwbegeleiding, bouwtechnische keuringen (bijvoorbeeld aankoopkeuringen en opleveringskeuringen) en meerjarenonderhoudsplannen etc. Wij kunnen u begeleiden met onderhoudinspecties en verbeterplannen. Wij kunnen u adviseren welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn en helpen u bij het maken van een plan om uw woning te verbeteren. Financieel en bouwtechnisch volledig onderbouwd. Wij verzorgen de vergunning- en eventuele subsidie-aanvraag, helpen u bij het kiezen van een aannemer en houden toezicht op de uitvoering. Kortom uw project is onze zorg.

Approved

De Schone Wolf is een klein schoonmaakbedrijf in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam. Het richt zich vooral op het schoonhouden van bouwketen en kantines.
Het schoonmaken van een nieuwbouwwoning voor de oplevering is uiteraard ook mogelijk, evenals de schoonmaak van een (gerenoveerd) huis. Daarnaast behoort ook huishoudelijk werk bij particulieren tot de mogelijkheden. Interesse? Kijk dan op de website of neem contact op met Marion van der Wolf via 06-22471003.

Approved

Deurhangersbedrijf Wijkniet montage

Deurhangersbedrijf Wijkniet Montage Gorinchem voor montage van deuren deurdrangers opdekdeuren en stompe deuren.

Afhangen van deuren is een vak apart. Wijkniet Deurenmontage beheerst dit vak en is professioneel. Dé specialist op het gebied van het opvangen en sluiten van deuren. Ook het adres voor dubbelwerkende veerscharnieren en deurvastzetters en deurdrangers

Arkelse Onderweg 46, 4206 AH Gorinchem. T - 06 22372185

E-mail Address: info@wijkniet.nl

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/sponsoren/