Van Heteren nieuwe voorzitter DWF

De leden van Zwem- en Polovereniging Door Water Fit uit Sliedrecht hebben tijdens een extra ingelaste algemene ledenvergadering op dinsdag 4 juli John van Heteren unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Joey Zuydervelt op, die zichzelf vanwege zijn verhuizing naar Leiden genoodzaakt voelde om een stapje terug te doen. Hij zal nog wel als algemeen bestuurslid op de achtergrond betrokken blijven bij de vereniging.

 

De 23-jarige van Heteren was al lid van het bestuur van DWF en werd door de overige bestuursleden gezien als meest geschikte kandidaat voor deze functie. Hij denkt dat DWF een goede toekomst tegemoet kan gaan in Sliedrecht, waarbij de leden en het maatschappelijk belang van DWF centraal zullen staan.

 

Van Heteren: ik ben enorm trots dat ik verkozen ben als voorzitter van deze prachtige vereniging. Ik ben al sinds 1999 lid en ken de vereniging dan ook door en door. Het zijn lastige tijden voor DWF en ik besef mezelf dan ook heel goed dat het een moeilijke situatie is waar ik als voorzitter in zal stappen. Om het in de zwemtermen te houden, spring ik direct in het diepe. Maar ik zal er echter alles aan doen om DWF er weer bovenop te krijgen en te laten groeien samen met mijn collega bestuursleden. Afgelopen jaar ben ik al actief betrokken geweest in het bestuur van DWF en hebben we al enkele mooie dingen bereikt, waaronder de start van het door ons opgezette sponsorplan en de groei die de waterpolo-afdeling doormaakt.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/2017/07/04/van-heteren-nieuwe-voorzitter-dwf/