Thuisbasis: Bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

Een vereniging heeft altijd vrijwilligers nodig.

Om een vereniging draaiende te houden is ook jouw hulp hard nodig. Graag willen wij een beroep doen op eenieder, want samen staan we sterk! Het zou toch geweldig zijn als iedereen probeert een steentje bij te dragen?

Mogelijke vrijwillige taken:

  • Zwemtrainers/toezichthouders (minimaal 1 keer per week)
  • Tijdwaarnemers bij selectiewedstrijden (na een cursus minimaal 2 keer per seizoen)
  • Officials bij waterpolowedstrijden (na een cursus minimaal 2 keer per seizoen)
  • Vrijwilligers voor onze verschillende commissies(activiteitencommissie, clubbladcommissie, sponsorcommissie, oud-papierteam etc.)
  • Barvrijwilligers

Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit de vele verschillende vrijwillige taken die DWF draaiende houden. Heb je belangstelling voor een van bovenstaande activiteiten? Of heb je zelf een idee of iets waar je goed in bent?

Vul dan hier het vrijwilligersformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten? Stuur dan een mail naar vrijwilligers.dwf@gmail.com.

Ben je niet in staat  onze vereniging op basis van vrijwilligerswerk te steunen? Dat kan en dat is niet erg. Je kunt ook een vrijwillige financiële bijdrage leveren aan de vereniging door lid te worden van de Vrienden van DWF.

Meer weten? Klik dan hier.

Photo 150591501 / Water © Grigorenko | Dreamstime.com

Ja, ik word lid!

Ben je zo enthousiast geworden dat je lid wilt worden van DWF? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in. Dan regelt de secretaris en/of ledenadministrateur dit zo snel mogelijk! Heb je vragen over het lidmaatschap, stuur dan een e-mail naar secretariaat.dwf@gmail.com!

© 2024