Thuisbasis: Bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

Openwaterzwemmen

Nederland is een waterland! Steeds meer zwemmers kiezen voor het zwemen in meren, kanalen, (recreatie)plassen en op zee. Nederland kent een rijke historie in het Openwaterzwemmen met ook internationaal veel succes. Maarten van der Weijden, Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal zijn natuurlijk de bekendste Openwaterzwemmers!

Voor wie nog nooit in aanraking gekomen is met Openwaterzwemmen adviseren we, probeer het eens! Het is een van de meest pure vormen van de zwemsport. Naast techniek en conditie is het ook een sport waarin het tactische aspect ook belangrijk is. Navigeren in het water, positie kiezen in een groep, op het juiste moment toeslaan, en dan ook nog goed je energie weten te verdelen.

Bij DWF bieden we in de maanden oktober t/m maart/april conditie- en techniektrainingen aan tegen een speciaal lidmaatschapstarief. Zo voel je steeds meer als een vis in het buitenwater.

 

Photo 128679533 / Water © Julien Viry | Dreamstime.com

Ja, ik word lid!

Ben je zo enthousiast geworden dat je lid wilt worden van DWF? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in. Dan regelt de secretaris en/of ledenadministrateur dit zo snel mogelijk! Heb je vragen over het lidmaatschap, stuur dan een e-mail naar secretariaat.dwf@gmail.com!

© 2024