Thuisbasis: Bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

Sponsoring

Voor een vereniging zijn inkomsten van sponsoren van groot belang. Met extra inkomsten kunnen we investeringen doen in beleid en activiteiten en zo het voortbestaan van onze vereniging waarborgen. Tevens kunnen we door deze extra inkomsten diverse activiteiten organiseren die het zwemplezier vergroten voor onze leden en die onze accommodatie aantrekkelijker maken voor andere partijen.
DWF realiseert zich dat sponsoring voor bedrijven een financiële belemmering geeft en dat zij hier graag iets voor terug ontvangen. We hebben ons daarom tot doel gesteld dat sponsoring van onze club ook een meerwaarde moet hebben voor de sponsor. Mede hierdoor ontvangt iedere sponsor van ons een vrijkaartje voor 4 personen, te besteden in Bronbad de Lockhorst.

Om de mogelijkheden van sponsoring zichtbaar te maken biedt DWF verschillende sponsorpakketten. Een sponsor heeft de keuze uit eenmalige sponsoring (bijvoorbeeld voor een bepaald evenement of een eenmalige bijdrage in de vorm van geld of materialen) en/of meerjarige sponsoring.
We proberen bij alle vormen van sponsoring ruimte te houden voor andere invullingen en trachten ons flexibel op te stellen, uiteraard binnen de mogelijkheden van de vereniging en haar doelstellingen. Samen met de (mogelijke) sponsor werken we graag naar een sponsorovereenkomst met een voor beide partijen bevredigd resultaat. We nodigen je dan ook graag uit voor een individueel gesprek om de mogelijkheden te bespreken en je vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen via sponsoring.dwf@gmail.com.

Klik hier voor de sponsormogelijkheden.

 

Photo 65708864 / Water © Dragonimages | Dreamstime

Ja, ik word lid!

Ben je zo enthousiast geworden dat je lid wilt worden van DWF? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in. Dan regelt de secretaris en/of ledenadministrateur dit zo snel mogelijk! Heb je vragen over het lidmaatschap, stuur dan een e-mail naar secretariaat.dwf@gmail.com!

© 2024