Vrienden van DWF

Huidige vrienden van DWF:

 

 

Approved
Haar Sieraad

Haar Sieraad is gevestigd aan de Kerkbuurt 22 te Sliedrecht. Eigenaresse Yolanda heeft een passie voor het kappersvak en het stylen met accessoires. In februari 2009 is zij in Sliedrecht aan de Kerkbuurt begonnen met kappersspeciaalzaak Medusa en deze winkel heeft zij ondertussen uitgebreid met prachtige sieraden en accessoires en heet de winkel Haar Sieraad.
Haar Sieraad is nog steeds hét adres voor haarproducten. Met zeer scherpe tarieven en ondersteuning voor de zelfstandige kappers en uitstekend en deskundig advies voor particulieren. Naast de winkel worden inmiddels ook exclusieve “private party’s” georganiseerd. De deelnemers worden in een informele en sfeervolle setting geïnformeerd over de mogelijkheden die de sieraden van MelanO en iXXXi te bieden hebben. Uiteraard is er alle gelegenheid om te passen.
Informeer naar de mogelijkheden via Facebook of per mail, info@haarsieraad.nl of bezoek de website en/of webshop, www.haarsieraad.nl of www.Haarsieraad-shop.nl

Approved
Kat In de Wilg

Het gezellige restaurant is dagelijks beschikbaar voor lunch en diner, van lekker eenvoudig tot culinair genieten.
Bij restaurant De Kat in de Wilg kunt u terecht voor lunch, diner, high tea, high wine, walking dinner, buffetten, bruiloften en feesten.
De zaal op de 1e verdieping van de boerderij is zeer geschikt voor het houden van partijen tot maximaal 175 personen. Bij gebruik van het restaurant op de begane grond kunnen we dit uitbreiden naar 200 tot 250 personen. Naast het houden van lezingen, vergaderingen, teambuilding- activiteiten en kleine concerten, is onze zaal ook te gebruiken als trouw- en feestlocatie. Wij denken graag met u mee betreffende de keuze van uw feest, receptie, buffet of diner maar ook wat betreft de keuze van de muziek of entertainment.
Het restaurant ligt in de zeer rustieke en landelijke omgeving van de Alblasserwaard, waar rust en ruimte nog volop aanwezig is. Restaurant De Kat in de Wilg is gevestigd in Oud Alblas in een voormalige boerderij uit ca. 1830.

Kat in de Wilg
Peperstraat 28
2969 AZ Oud-Alblas

Approved
Lasco Staalbouw bv

Lasco Staalbouw b.v. te Sliedrecht, is een in 1961 opgericht familiebedrijf, dat in de loop van de jaren is gegroeid van 1 romneyhut naar 4 constructie loodsen en 3 opslagloodsen met een totaal vloeroppervlakte van meer dan 3500 vierkante meter.
Verder beschikken wij over een eigen aanlegkade aan de Beneden-Merwede, op het bekende ?Plaatje van Volker?. Door de constante investering in nieuwe machines beschikken wij over een zeer uitgebreid machine park.
Met daarin bijvoorbeeld onze nieuwste aanwinst : De CNC gestuurde brandsnijmachine met een bed (snijbereik) van 16500 x 3000 mm.

Hierdoor is Lasco al meer dan 55 jaar een begrip als toeleverancier van onderdelen in de baggerindustrie.

Approved
Optisport Sliedrecht

Optisport is exploitant van ongeveer 350 accommodaties verspreid door Nederland en België. Hiermee is Optisport marktleider in Nederland en België. Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van publieke voorzieningen als zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra (Optisport Health Club) en indoorspeelparadijzen (Avontura). Wij opereren op het snijvlak van markten en zijn een belangrijke partner voor gemeenten die commercieel én maatschappelijk aantrekkelijke voorzieningen van hoog niveau willen aanbieden aan hun inwoners.

Approved
Piet Van der Knaap

Piet van der Knaap, voor doe het zelf en professional

Aan de Oranjestraat te Sliedrecht vind je de doe-het-zelf zaak. Hier geen onoverzichtelijke, volgestouwde paden waar je door de spreekwoordelijke bomen het hout niet meer ziet, maar een ruim opgezette,lichtte en gezellige zaak waar het prettig rondkijken is. Ruim gesorteerd in hout en plaatmateriaal, als ook een overzichtelijke showroom voor kasten,deuren,vloeren en keukens.
Verder leveren we ondersteunende artikelen zoals verf en ijzerwaren. Zeker op het gebied van ijzerwaren zijn we sinds kort behoorlijk uitgebreid.
Servicegericht betekent voor ons dat we verder gaan waar anderen stoppen met leveren.
Wij beschikken over een machinale afdeling waar alles op maat gezaagd en geschaafd kan worden.

Piet van der Knaap B.V.
Oranjestraat 5a
3361 HN Sliedrecht

Approved
Karel Van Der Aa

RIJWIELHANDEL VAN DER AA

Rijwielhandel van der Aa is sinds 1965 gevestigd aan de Rivierdijk in Sliedrecht. Al jaren zijn wij het adres voor een uitgebreid aanbod van (elektrische) fietsen en bijbehorende accessoires.
Door de grote voorraad aan fietsen zijn onze levertijden zeer snel.
Ook voor onderhoud of het vakkundig laten repareren van uw fiets, ongeacht het merk, bent u bij Rijwielhandel van der Aa op het juiste adres.

Rijwielhandel van der Aa
Rivierdijk 380
3361 AX Sliedrecht

Approved
Tab Professional Lighting

TOOL and BOX (1996) is internationaal actief als importeur en distributeur van kwalitatieve, handige producten die het werk van de vakman verlichten. Ons portfolio bestaat uit TAB Professional Lighting® LED-werkverlichting en de gepatenteerde Quick-Support plafondsteunen en Wij leveren enkel via de vakhandel (bouw, industrie, automotive, agri) in de Benelux en Duitsland en verkopen niet aan eindgebruikers/particulieren.

LED
Het tempo van vernieuwing binnen de categorie LED-werkverlichting is enorm. Bij het samenstellen van ons assortiment ontwikkelen wij dan ook unieke modellen die gebruik maken van vooruitstrevende technieken. Elke lamp van TAB Professional Lighting® is bijzonder vanwege vormgeving, functionaliteit, degelijkheid, lichtopbrengst en efficiency. TAB Professional Lighting® is sinds 2018 trotse sponsor van Van Velsen Rally Sport Team en hun rallytruck ‘Het Blauwe Schatje‘ tijdens de Africa Eco Race. De rally keert terug naar de oorspronkelijk Parijs-Dakar route door Marokko, Mauritanië en Senegal. Onderweg en tijdens bivak maakten de monteurs dankbaar gebruik van diverse TAB werklampen, looplampen, zaklampen en hoofdlampen.
Contact: TAB
Postbus 22
4844 ZG Terheijden
Nederland

Approved
Wasko Kinderopvang

Wasko is dé regionale kinderopvangorganisatie in de Alblasserwaard.
Wasko heeft meer dan 50 locaties verspreid over 5 gemeentes:
Alblasserdam, Giessenlanden, Molenwaard, Papendrecht én Sliedrecht.

Of je nu kiest voor dagopvang, peuterspeelgroep, buitenschoolse,
tussenschoolse of vakantieopvang; bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit
centraal! Bij Wasko is dat kinderopvang méér is dan kinderen opvangen.
Wasko voegt hier graag iets aan toe. Dat iets is de pedagogische
kwaliteit. Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te
ontwikkelen. Maar veel meer nog: kinderen kunnen samen naar hartenlust
spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening
houdend met wensen, gevoelens, religies en behoeften, in een veilige
omgeving. Wasko kent naast reguliere BSO ook de Sport, Natuur en een
zogenaamde Zwem-BSO.

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.doorwaterfit.nl/vrienden-van-dwf/